Spelersnieuws (7)

WAARDENBURG – Guillano Grot gaat toch nog vertrekken bij WNC. Hij stapt over naar zondageersteklasser sv NEC.

Wegens werkverplichtingen op zaterdag moest Grot terugkomen op zijn eerdere beslissing in Waardenburg te blijven. Hij heeft nu gekozen voor een terugkeer naar NEC, waarvoor hij eerder ook  al bij de profs uitkwam.

Nieuwste aanwinst is Willem-Paul van der Heijden

WNC heeft daarnaast wel aanvallende versterking vastgelegd. Willem-Paul van der Heijden komt over van Geinoord uit Nieuwegein en is de zesde versterking voor het nieuwe seizoen. In het verleden kwam Van der Heijden (de jongere broer van Feyenoord-verdediger Jan-Arie) uit voor Schoonhoven en Nieuw Lekkerland.

 foto van Willem-Paul Van Der Heijden.

Spelersnieuws (6)

WAARDENBURG- Met Maxim Kivaka heeft WNC de vijfde versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De talentvolle verdediger komt over van de kersverse eersteklasser Unitas-zondag.

(foto: Rick den Besten)

Met de Gorinchemse ploeg verzekerde Kivaka zich van promotie, door in de nacompetitie over twee duels van zowel Emplina als Beerse Boys te winnen. Kivaka speelde eerder voor Unitas-zaterdag en SVW.

Eerder verzekerde WNC zich ook al van de diensten van de bijna 20 jarige linker middenvelder Michael Soepnel (Vriendenschaar) ,de in Enschede geboren Soepnel heeft eerder ook in de jeugd bij FC Utrecht gespeeld.

Michael Soepnel

 

Ook heeft Demian Ririmasse te kennen gegeven toch nog een seizoen bij WNC actief te blijven.

Spelersnieuws (5)

De komst van drie nieuwe spelers voor het volgende seizoen hebben wij u al eerder gemeld, ook kunnen wij u melden dat vanuit ons 2e elftal Renaldo van Stijn aan de selectie toegevoegd wordt voor volgend seizoen. Helaas zijn er ook spelers die ons aan het einde van het seizoen gaan verlaten, zie onderaan dit bericht.

Renaldo van Stijn

Geb.datum: 08-01-1991 / Positie: Verdediger / History: 20 seizoenen WNC


Ook kunnen wij u nog twee nieuwe spelers melden die de selectie van WNC voor het volgende seizoen komen versterken. De broers Nehemia & Joel Sanaky zullen volgend seizoen bij WNC hun kunsten komen vertonen. Na vele jaren voor TEC te zijn uitgekomen kiezen ze nu voor het volgende seizoen voor WNC. Met TEC hebben ze de vele promotie’s meegemaakt, tot en met de huidige  2e Divisie.

Geb.datum: 16-10-1984 / Positie: Middenvelder / History: 11 seizoenen TEC  Tiel, Vriendenschaar Culemborg


Geb.datum: 20-07-1987 / Positie: Aanvaller / History: 8 seizoenen TEC  Tiel, Vriendenschaar Culemborg


Apucho Sarmiento Huarhua

Geb.datum: 1996 / Positie: Verdediger / History: SCR Rijswijk, Unitas’28 Wamel en Theole Tiel


De gesprekken met eventuele nieuwe spelers en spelers van de huidige selectie zijn nog in volle gang, maar we kunnen u nu wel alvast melden dat  de volgende spelers volgend seizoen (2017-2018) deel uitmaken van de selectie van WNC. De onderstaande spelers hebben eerder al hun ja-woord gegeven, en zullen ook komend seizoen in het geel/zwart gestreept shirt van WNC te bewonderen zijn. 

Blijven

1) Arjen Kaasjager (K)

2) Jesse Kok (K)

3) Jesse Wammes

4) Bas Smulders

5) Nick Vijlbrief

6) Adrian Koziolek

7) Ibo Kaya

8) Aimen Seggal

9) Kevin Groffen

10) Senaid Jukic

11) Kevin v/d Velde

12) Nick Schuurman

13) Giel Goesten

14) Vincent Verheul

15) Demian Ririmasse

Stoppen

1) Dwayne Grot (per direct i.v.m. nieuwe baan)

2) Hendri van Dooijeweert (gaat lager voetballen)

 

Nog niet bekend

1) Jeffrey Weidema

 

Vertrekken

1) Mark den Hartogh

2) Damei Andringa

3) Guillano Grot

Het bestuur