Aan alle leden van WNC,

Hierbij verzoeken wij u dringend om uw E-mailadres door te geven aan de ledenadministratie van WNC.

mail-app-icon   g.zwamborn@tiscali.nl

Met ingang van dit huidige  seizoen wordt de plastic spelerspas afgeschaft. In alle amateurvoetbalcompetities wordt overgestapt op de Wedstrijdzaken-app, met daarin digitale spelerspassen en het mobiel digitaal wedstrijdformulier (DWF).

 

De digitale spelerspas geldt voor ALLE spelende leden vanaf 12 jaar. 
Het kan zijn dat jeugdspelers een e-mailadres van een ouder gebruiken en dat een ouder meerdere kinderen onder hetzelfde e-mailadres heeft staan. Dat is geen probleem, bij het inloggen in de app. onder dit e-mailadres komen dan al deze kinderen te staan.

De e-mailadressen moeten dus wel juist zijn en gecheckt worden !

Zonder het juiste e-mailadres kan niet ingelogd worden in de app !

De KNVB Wedstrijdzaken app. is voor IOS en Android te downloaden in Appstore en Playstore. (Geen Windows-versie).
Download de app en dan kun je dus de digitale spelerspas bekijken.
De Voetbal.nl app is vanaf half juli beschikbaar.

Ontbrekende foto’s kunnen door de leider of trainer worden toegevoegd.

Deel dit bericht!       Email this to someonePrint this pageShare on FacebookTweet about this on Twitter

 

De Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app – ga goed voorbereid van start!

Voetbal.nl – aap
Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er komt een vernieuwde Voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder een hoop leden van jouw vereniging.
In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond. Dit maakt het voor leden en fans van jouw vereniging allemaal een stuk leuker en gemakkelijker.

KNVB Wedstrijdzaken – app
Zoals aangegeven, er komt een vernieuwde Voetbal.nl app. Maar daarnaast gaan voetbalverenigingen vanaf de start van het nieuwe seizoen ook nog eens gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.
Voordat alle leden van jouw vereniging goed van start kunnen met zowel de vernieuwde Voetbal.nl app als de KNVB Wedstrijdzaken app, is het belangrijk dat je als vereniging een aantal zaken geregeld hebt. Welke voorbereidingen dien jij met je vereniging te treffen zodat je er zeker van bent dat alle leden van je club met zowel de nieuwe Voetbal.nl als de KNVB Wedstrijdzaken app kunnen werken?

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in

1. E-mailadressen controleren en vastleggen
Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-maildres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij WNC (en dus ook in Sportlink staat) . Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat bij alle leden het e-mailadres in Sportlink Club is geregistreerd waarmee hij of zij ook gebruik wil maken van de Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app. Ontbreekt een e-mailadres bij een lid, dan kan die persoon niet inloggen in de app en dat wil je uiteraard voorkomen. Zet je leiders en aanvoerders in om de e-mailadressen van de spelers te verzamelen en voeg deze vervolgens toe in Sportlink Club.

2. Spelersfoto’s
Op 12 juni hebben we alle spelerspasfoto’s die bekend zijn bij de KNVB in Sportlink Club gezet. Je hoeft als club dus niet zelf alle spelerspasfoto’s in Sportlink Club toe te voegen. Wil je als club zelf nog een aantal pasfoto’s toevoegen of wijzigen? Dat kan in Sportlink Club.
Extra voordeel is dat alle spelersfoto’s direct zichtbaar zijn in de KNVB Wedstrijdzaken app. Op het moment dat de nieuwe Voetbal.nl app en website live gaan, worden ook daar de spelersfoto’s zichtbaar. Ontbreken er toch nog enkele spelersfoto’s? Geen paniek, alle spelers kunnen vanaf de eerstvolgende update van de app t/m 31 oktober zelf een spelersfoto toevoegen in de app. Leiders van een team kunnen voor alle teamleden een foto maken.

Meer info
De KNVB Wedstrijdzaken app kun je al in de stores downloaden. De Voetbal.nl app is half juli beschikbaar. Binnenkort ontvang je meer nieuws en gaan we je meer vertellen over de exacte datum wanneer de Voetbal.nl app live gaat.

Neem alvast een kijkje op onze webpagina waar we alles over de app vertellen.
Sportieve groet,
Team Sportlink