v.v.WNC opnieuw doelwit van inbrekers

Waardenburg • Voor de tweede keer in 2 jaar tijd is er vrijdagnacht bij voetbalvereniging WNC in Waardenburg ingebroken.

Volgens het bestuur van WNC hebben de inbrekers deze keer ‘grof geschut’ gebruikt. Door met vermoedelijk een auto of busje het hekwerk uit zijn slot geduwd te hebben, zijn de inbrekers naar onze opslag gereden. Het speciaal gehard containerslot van de opslagcontainer is met een snijbrander doorgebrand en daarna met geweld verwijderd. Op het eerste gezicht is er niets gestolen wat wij denken, maar de braakschade is groot. We zullen er weer alles aan gaan doen om het de dieven zo moeilijk mogelijk te maken, maar als ze al met snijbranders komen, dan zijn dit geen kleine jongens meer.

In mei 2015 was WNC ook al doelwit van inbrekers. Toen werd er veel elektrisch gereedschap gestolen en leed de club enkele duizenden euro’s schade. WNC schat de schadepost deze keer ook op zo’n duizend euro. Het is een klein drama. Overal zitten sloten op, maar als de inbrekers zo te werk gaan valt daar haast niet tegenop te beveiligen. Nu zullen we ook een alarm gaan plaatsen op deze opslagcontainers.

Het bestuur van WNC vraagt eventuele getuigen die wat verdachts gezien hebben in de nacht van vrijdag 15 sept. en zaterdag 16 sept. zich te melden via de mail,
vvwnc-waardenburg@hotmail.com