WNC heeft weinig moeite met Delta Sports

WAARDENBURG –  WNC is dit seizoen nog ongeslagen. De Waardenburgers hoefden tegen Delta Sports niet alles uit de kast te halen om voor de derde week op rij te winnen. Dankzij de 4-1 overwinning staat WNC na vier wedstrijden tweede achter koploper LRC.

“We hoefden vandaag niet heel diep te gaan”, zag ook trainer Cor Prein. “Tien punten uit deze eerste vier wedstrijden is een prima start.”

Voor rust voetbalde WNC niet goed, maar maakte het wel twee prachtige doelpunten.

De uitblinkende spits Willem-Paul van der Heijden scoorde door uit een onmogelijke hoek kiezelhard raak te schieten. Na een halfuur maakte ook Aimen Seqqal een ‘beauty’. Seqqal kwam vanaf links naar binnen en schoot in de verre kruising: 2-0. Twintig minuten voor tijd leek de wedstrijd beslist toen invaller Damian Lisiecki de 3-0 maakte.

Binnen een minuut stond het echter 3-1, maar weer een minuut later was opnieuw Lisiecki belangrijk. Zijn schot werd nog gekeerd, maar verdediger Berend-Bram Heinen schoot in eigen doel.

BRON: Regio Voetbal

V/d Heijden wijst WNC de weg tegen Delta Sports

WAARDENBURG – Zaterdageersteklasser WNC won in Waardenburg met 4-1 van Delta Sports’95 uit Houten. De ploeg van trainer Cor Prein blijft ongeslagen en moet alleen LRC uit Leerdam voor zich dulden op de ranglijst.

De wedstrijd werd na ruim een kwartier opengebroken door topscorer Willem-Paul van der Heijden vanuit een heel moeilijke hoek: 1-0. Na een halfuur maakte Aimen Seqqal er met een fraaie actie 2-0 van. Delta Sports’95 was nauwelijks gevaarlijk.

Nadat Nehemia Sanaky uit kansrijke positie naast had geschoten en Senaid Jukic de lat raakte, maakte invaller Damian Lisiecki er 3-0 van. Een minuut later kwam Delta Sports’95 terug op 3-1. Een kwartier voor tijd werd een voorzet van Lisiecki door een Houtense verdediger in eigen doel gewerkt: 4-1. Dat was ook de eindstand.

BRON: De Gelderlander

WNC op tweede plaats door 4-1 winst

WAARDENBURG WNC klom zaterdag in de eerste klasse knap naar de tweede plaats door thuis met 4-1 van de sterke debutant Delta Sports uit Houten te winnen. Bij rust had WNC al een 2-0 voorsprong. Komende zaterdag speelt WNC tegen GJS uit Gorinchem weer thuis.

Na dik een kwartier knalde topscorer Willem-Paul van der Heijden de thuisclub naar een 1-0 voorsprong. Met een prachtig schot in de kruising maakte Aimen Seqqal er na ruim een half uur 2-0 van. Die score bleef zo tot even voorbij halfweg de tweede helft. Toen zorgde Damian Lisiecki voor 3-0. Meteen antwoordde Delta Sports met een 3-1 tegengoal, maar nog geen minuut later herstelde WNC met 4-1 de marge van drie treffers door een Houtense goal in eigen doel. Samen met DUNO uit Doorwerth staat WNC nu ongeslagen op de tweede plaats, met twee punten achterstand op koploper LRC uit Leerdam.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen