WNC doet méé aan De Grote Clubactie !

De Grote Clubactie gaat dit jaar weer van start op zaterdag 16 september. Jeugdleden van WNC gaan langs de deuren om loten te verkopen. Ze doen mee aan de jaarlijkse actie om de clubkas te vullen. WNC gebruikt de opbrengst vooral voor aankoop van materialen en voor activiteiten bij de jeugd van WNC. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de vereniging. 

De Grote Clubactie bestaat dit jaar 45 jaar. Vanaf het begin draagt de Grote Clubactie bij aan de financiële gezondheid van duizenden clubs in Nederland. Jaarlijks nemen bijna 6.000 verenigingen deel aan de Grote Clubactie, zo’n 225.000 leden gaan de straat op om loten te verkopen voor hun club. Inwoners van Waardenburg en omstreken kunnen ook dit jaar WNC weer steunen. Net als voorgaande jaren bedraagt de hoofdprijs 100.000 euro en zijn er vele andere prijzen te winnen, waaronder een auto.

WERKWIJZE

Deze week ontvangen de jeugdleden van WNC de boekjes, en start de verkoop a.s. zaterdag 16 september. De jeugdleden van WNC gaan met verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de kopers in de verkoopboekjes. Een verkoopboekje bestaat uit 20 posities voor loten-kopers en 20 bedankbriefjes met deurzegels. De werkgroep van WNC registreert de gegevens in Mijn Grote Clubactie. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de loten-koper, die het lotnummer op zijn/haar bankafschrift ontvangt.

 

Wij wensen alle jeugdspelers van WNC alvast succes met de verkoop, en we hebben voor de beste drie verkopers een leuke attentie klaar liggen.