WNC gaat over tot wijziging van het innen van de contributiegelden.

Beste leden en donateurs van v.v.WNC,

Na jaren van acceptgiro’s en automatische incasso’s is gebleken dat het innen van contributiegelden een tijdrovend proces is voor het bestuur van de vereniging, zonder garantie van inning van deze geldenHet bestuur van WNC heeft daarom besloten om het innen van de contributie over te gaan dragen aan NIKKI-Online.nl.

Concreet betekent dit dat zij u een mail sturen, dat het tijd is om het (maandelijkse) contributiebedrag te voldoen en verwerken dat in hun administratiesysteem “NIKKI”.

Bij de inning per maand dient u er rekening mee te houden dat er wel 10% administratiekosten in rekening worden gebracht.

Bij inning per jaar worden er geen administratiekosten in rekening gebracht.

Voor het seizoen 2017-2018 heeft u de mogelijkheid om de gehele contributie in 1 keer te voldoen aan WNC via NIKKI-Online.nl. Binnenkort gaat NIKKI-Online u maandelijks een mail sturen met daarin de maandelijkse contributie.  In deze mail staat de totale contributie vermeld en daarbij het maandbedrag dat u via de meegestuurde iDeal-link dient te voldoen. Mocht u de contributie in 1 keer willen betalen, dan horen we dit graag van u middels een mail met daarin uw gegevens en dat u lid bent van WNC. U heeft dan 10 dagen de tijd om de totale contributie te voldoen.

U ontvangt dus in september 2017 de eerste mail met daarin de iDeal-link voor de betaling van de eerste contributie die verdeeld wordt over 6 maanden. In februari 2018 volgt de laatste mail m.b.t.  de contributie van het seizoen 2017-2018.

Wanneer u geen mail ontvangt in september 2017, zijn mogelijk de contactgegevens die bekend zijn bij WNC niet up-to-date. Stuur in dat geval een mail met uw juiste gegevens (naam, postadres, mailadres en telefoonnummer) naar wnc@nikki-online.nl (en een cc naar g.zwamborn@tiscali.nl). Laat ons in uw mail a.u.b. altijd weten dat u lid bent van WNC, aangezien we van meerdere sportclubs de contributie innen.

Met het bestuur is een vast bedrag afgesproken m.b.t. de administratiekosten. Deze administratiekosten bedragen 10% van uw contributie met een maximum van € 19,- en worden eenmalig per jaar opgeteld bij de contributie wanneer u gespreid betaalt.

Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, leest u dan de veel gestelde vragen (FAQ’s) op onze website: www.nikki-online.nl. Wordt hier uw vraag niet beantwoord, dan kunt u zich via mail tot ons wenden voor verdere informatie.

Wij kijken uit naar de samenwerking tussen WNC en Nikki-online.nl

Met vriendelijke groeten,

Nikki Online en het bestuur van WNC.