WNC haakt aan na ruime zege

 

RIJSWIJK – WNC is nog ongeslagen in de 1e klasse C. Bij GRC’14 won het met 2-5, waardoor de ploeg nu met zeven punten op de derde plek staat.

“Een goede overwinning”, vond Cor Prein. “Die tegendoelpunten zijn jammer en mogen eigenlijk niet, maar we zijn blij met de punten.”

 

Willem-Paul van der Heijden was de grote man bij WNC. Met twee treffers voor- en één na rust zorgde hij voor een 0-3 voorsprong. Daarna scoorden beide ploegen om beurten nog twee treffers. Jeffrey Weidema nam die van WNC voor zijn rekening.

 

GRC 14 pijnlijk onderuit tegen WNC

GIESSEN – GRC 14 heeft het dit seizoen nog niet. Zaterdag ging ook de derde wedstrijd tegen WNC met 2-5 verloren. Daarmee blijft de combinatie uit Giessen en Rijswijk de onbetwiste hekkensluiter in de eerste klasse met nul punten.

Zorgen maakt trainer Marcel van Helmond zich nog niet. Er is wel werk aan de winkel. “De spirit van vorig jaar is er nog niet. Individueel zijn we wel beter, maar als team nog niet. Daar zullen we aan moeten werken”, aldus de trainer van GRC 14.

Het zit GRC 14 ook niet mee. Al na vier minuten stond WNC op 0-1 en dat voetbalt ook makkelijker aldus Van Helmond. De thuisclub ging wel op zoek naar de gelijkmaker, maar die wilde niet vallen. Net voor rust kwam WNC op 0-2 en de Waardenburgers konden dus met een goed gevoel gaan rusten.

Ook na de rust probeerde GRC 14 de bakens te verzetten, maar uit de omschakeling kwam WNC op 0-3 voordat GRC 14 wat terug deed met de 1-3 van Michael v/d Oever. Uit weer een omschakeling produceerde WNC de 1-4 en liep GRC 14 achter de feiten aan. Na ook nog de 1-5 kwam Dennis van Es niet verder dan de 2-5.

VERSLAG: Regio Voetbal

Ruime zege voor WNC

 WAARDENBURG- WNC bleef in de eerste klasse knap ongeslagen door zaterdag in Giessen met liefst 2-5 van GRC’14 te winnen. Willem-Paul van der Heijden maakte de eerste drie goals van WNC en Jeffrey Weidema fabriceerde de laatste twee treffers voor de gasten. Komende zaterdag speelt WNC in Waardenburg tegen de sterke debutant Delta Sports uit Houten.

Al vroeg opende Willem-Paul van der Heijden met 0-1 de score. Vlak voor rust maakte hij er 0-2 van en halfweg de tweede helft produceerde Willem-Paul van der Heijden al zijn derde doelpunt: 0-3. Na een Brabantse tegengoal (1-3) van Michael van den Oever krikte Jeffrey Weidema met twee treffers de voordelige marge voor WNC weer verder op: 1-4 en 1-5. De late tegengoal van Dennis van Es deerde WNC met 2-5 helemaal niet meer. Vlak achter de koplopers DUNO en LRC staat WNC nu met zeven punten prachtig op de derde plaats.

Verslag: Nieuwsblad Geldermalsen

WNC blijft ongeslagen in eerste klasse

GIESSEN – In de eerste klasse van het zaterdagvoetbal Zuid 1 won WNC in Giessen met 2-5 van GRC’14.  WNC blijft daarmee ongeslagen.

Grote man bij WNC was Willem-Paul van der Heijden met drie doelpunten. Na vijf minuten wist hij het net al te vinden: 0-1. Nog net voor rust maakte hij er 0-2 van en in de 67ste minuut 0-3.

De ploeg van trainer Cor Prein speelde een goede wedstrijd en kwam nooit in problemen. Pas een kwartier voor tijd deed GRC’14 iets terug: 1-3. Daarna was het woord aan invaller Jeffrey Weideman, die 1-4 en 1-5 liet aantekenen. In de laatste minuut werd het nog 2-5.

Verslag: De Gelderlander