Is Wim Zwamborn ook jouw Clubheld ?

Vanaf 27 september 2017 t/m 31 oktober 2017 gaan we in iedere gemeente van Nederland op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging!

Hoe werkt het?

Stap 1.

Stem van 27 september tot en met 31 oktober 2017 op jouw favoriete clubheld Wim Zwamborn.

Deelname is geheel gratis.

 

Stap 2.

Roep iedereen op om ook een stem uit te brengen via www.clubheld2017.nl

 

Stap 3.

Zorg dat jouw clubheld Wim Zwamborn de meeste stemmen krijgt en winnaar wordt van de gemeente. Daarmee maakt jouw clubheld kans om verkozen te worden tot regiowinnaar en wordt hij of zij wellicht uitgeroepen tot dé clubheld van Nederland. Het winnen van de titel is dé ultieme beloning voor jouw clubheld en zorgt voor apetrotse leden, medewerkers, familie en vrienden en… veel aandacht van de lokale en regionale media! En wordt jouw clubheld ook de landelijke winnaar? Dan ontvangt hij of zij een cheque van 10.000 euro voor de vereniging!

 

De gemeentewinnaars
In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er wordt tijdens de stemperiode een aantal keer een tussenstand gepubliceerd, zodat je kunt zien hoe jouw clubheld er voor staat. Om een gemeentetitel te kunnen winnen zijn wel minimaal 50 stemmen nodig.

 

De regiotitels

De 15 regiowinnaars worden verkozen door de redacties van de betreffende dagbladen. De redacties zijn volledig vrij in hun keuze bij het bepalen van de regiowinnaars (het aantal stemmen is niet per se doorslaggevend). Op 6 november 2017 worden de regiowinnaars bekend gemaakt.

 

Iedere 1000ste stemmers wint een lotenpakket t.w.v. 50,-

Stemmers maken kans op het winnen van een lotenpakket van de Nederlandse Loterij t.w.v. €50,-. De Nederlandse Loterij is partner van de verkiezing. Het lotenpakket wordt uitgereikt aan iedere 1000ste stemmer. Let op, alleen stemmers van 18 jaar of ouder komen hiervoor in aanmerking.