WAARDENBURG: Na de winst vorige week tegen Delta Sports’95 (4-1) is WNC na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen en heeft het nu al 10 punten. Door het gelijke spel van Duno D is WNC hierdoor zelfs naar de 2e plaats geklommen, met hetzelfde aantal punten, maar een iets beter doelsaldo dan Duno D. Koploper in deze 1e klasse C is nog steeds LRC Leerdam wat alle wedstrijden gewonnen heeft en dus hierdoor twee punten voorsprong heeft.

A.s. zaterdag 21 oktober staat er weer een thuisduel op het programma, nu tegen het uit de 2e klasse gepromoveerde GJS (Gorkumse Jonge Spartanen). GJS promoveerde vorig seizoen via een spannende nacompetitie, ten koste van Nivo Sparta. De laatste ontmoeting tussen beide teams was in de 2e klasse op 22 maart 2014, de einstand toen was 5-0 winst voor de geel/zwarten. WNC promoveerde dat seizoen 2013-2014 zelf naar de 1e klasse, ook via een spannende nacompetitie.

GJS heeft een moeilijke start in de 1e klasse en is na vier wedstrijden, tegen clubs uit de top zes nog puntloos, en staat daardoor onderaan op de ranglijst. Reden genoeg voor het altijd hard werkende GJS om daar een zaterdag een einde aan te willen maken, en minimaal een punt uit Waardenburg zal willen meenemen. GJS hoofdtrainer Cees Lagendijk kennende zal hij hiervoor wel een strijdplan klaar hebben liggen. Dus reden genoeg voor WNC om deze tegenstander niet te onderschatten, en gewoon hun eigen spelletje te gaan spelen.

De wedstrijd WNC – GJS staat morgen onder leiding van scheidsrechter R. van Dee, geassisteerd door twee assistent scheidsrechters, Dhr. Hoeksma en Dhr. Verstappen. De aftrap op Sportpark “De Korte Woerden” vind plaats om 14:30 uur. Pupil van de week is morgen Maurice Kaasjager ,uit team WNC JO13-1. Wedstrijdbalsponsor is Loonbedrijf & Kraanverhuur Johan Kaasjager te Tuil.

Wij wensen GJS en WNC een sportieve en leuke wedstrijd toe.