WNC hervindt zegepad tegen SVL

WAARDENBURG – Een week na de eerste seizoensnederlaag tegen DUNO won WNC weer. SVL werd met een kleine 2-1 nederlaag terug naar Langbroek gestuurd.

“Het was gewoon een goede en verdiende overwinning, maar het bleef wel te lang spannend”, zei trainer Cor Prein. “We hebben verzuimd de marge groter te maken, waardoor zij altijd hoop houden op een goed resultaat.”

WNC nam een 2-0 voorsprong. Demian Ririmasse scoorde pas zijn tweede WNC-treffer en tekende daarmee voor de 1-0. Met een fraai hakje maakte Aimen Seqqal er 2-0 van.

Na rust kwam SVL vanuit het niets op 2-1. “Echt dichtbij een gelijkspel kwamen ze niet meer, maar wij verzuimden wel de 3-1 te maken”, zei Prein.

BRON: Regio Voetbal

WNC laat SVL te lang leven in Waardenburg

WAARDENBURG – WNC blijft door de 2-1 overwinning op SVL uit Langbroek druk houden op koploper DUNO (D), dat met 1-1 gelijkspeelde in Leerdam tegen LRC.

WNC was de hele wedstrijd de bovenliggende partij en nam in de eerste helft door Demian Ririmasse en Aimen Seqqal een 2-0 voorsprong. Die voorsprong had veel hoger moeten zijn, gezien het aantal kansen. Acht minuten na rust kwam de aansluittreffer uit de lucht vallen voor SVL: 2-1. Zodoende bleef het tot het einde spannend, omdat WNC veel kansen aan zich voorbij liet gaan.

BRON: De Gelderlander

Herstel van WNC met 2-1 zege

 WAARDENBURG WNC herstelde zich zaterdag in de eerste klasse door thuis met 2-1 van SVL uit Langbroek te winnen. Bij rust had WNC al een 2-0 voorsprong. Daardoor staat WNC nu weer alleen op de tweede plaats, slechts één punt achter de ongeslagen koploper DUNO.

Na twintig minuten nam WNC door een goal van Demian Ririmasse met 1-0 de leiding. Kort voor rust maakte Aimen Seqqal er 2-0 van. Al snel na de thee kwam SVL tot 2-1 terug maar WNC hield in de overigens matige wedstrijd de volle winst met 2-1 vast.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen