Wedstrijdverslag:  WNC 2 – SC Meerkerk 2

WAARDENBURG – Zaterdag 18 november 2017, met het gegeven dat één punt voldoende zou zijn om de eerste periode binnen te halen, begonnen wij vol goede moed aan de thuiswedstrijd tegen Meerkerk. Na een half uur spelen kwamen we toch met 0-1 achter, na slordig balverlies was het de spits van Meerkerk die deze kans wist te verzilveren. Maar nog voor rust was het Rik Visscher die de 1-1 maakte met een mooie schuiver diagonaal in het doel. Na een uur spelen kwamen Arie en Henri als verse kracht in het veld. Uiteindelijk was het Henri van Dooieweert die tien minuten voor tijd het winnende doelpunt wist te maken door middel van een kopbal.  Eindstand 2-1, wat dus betekent dat de eerste periode een feit is.

Hoe ervaart trainer Piet van Lent de eerste periode bij WNC ?

Wat betreft mijn eigen team kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Waar vorig jaar via nacompetitie handhaving in de eerste klasse is veiliggesteld, zijn wij nu nog steeds ongeslagen, op een gelijk spel na, en hebben wij inmiddels de eerste periode in de wacht gesleept. Dit is niet alleen mijn verdienste, maar zeker ook die van de spelersgroep. Het is erg prettig werken met deze zeer gemotiveerde groep en ik ben dan ook erg trots op de behaalde prestaties tot nu toe. Ik hoop op deze voet verder te gaan en wie weet waar dit mee eindigt?

Wie is Piet van Lent ?

Hallo,
Even voorstellen. Ik ben Piet van Lent, 50 jaar, woonachtig in Beesd, getrouwd en ik heb twee kinderen. Sinds dit seizoen train ik WNC 2. Inmiddels ben ik 25 jaar actief als trainer van verschillende clubs, hoofdzakelijk zondag clubs. WNC is mijn tweede zaterdag club na ASH. Mijn eerste indruk van voetbalvereniging WNC is positief, een gezellige dorpsvereniging met enthousiaste mensen.

Groeten, Piet van Lent