RIETHOVEN – WNC heeft dinsdagavond de volgende ronde van de beker bereikt. Zondagvierdeklasser vv Riethoven werd met 1-4 verslagen. 

Willem-Paul van der Heijden en Joël Sanaky brachten WNC op een 2-0 voorsprong. Vincent Verheul maakte er in de twee helft 0-3 van. Nadat de thuisploeg iets terug deed, verzorgde Jesse Wammes de eindstand: 1-4.

 

Volgende tegenstander

In de vierde ronde is hoofdklasser Achilles Veen de nieuwe tegenstander van WNC op dinsdagavond 23 januari; aanvang 20:00 uur. Achilles Veen schakelde afgelopen dinsdag zondag 3e klasser FC Engelen uit, door een 2-6 overwinning. De wedstrijd Achilles Veen – WNC vindt plaats op Sportpark De Hanen Weide, Groeneweg 4, 4264 RN te Veen. Aan dit mooie sportpark heeft WNC goede herinneringen overgehouden. In 2014 schakelde het toen Achilles Veen uit voor de beker, na een 2-2 eindstand besliste WNC het duel door het beter nemen van strafschoppen. Dit was toen de 1e officiële wedstrijd van Achilles Veen op hun destijds nieuwe sportpark wat nog officieel geopend moest worden. Als het goed is staat WNC hierdoor nog in de boeken in Veen.
Selectie Achilles Veen 1