WNC kan opmars Sliedrecht niet stuiten

SLIEDRECHT – Runner-up WNC wist de opmars van Sliedrecht niet te stuiten. De ploeg van Cor Prein ging met 2-1 onderuit. “Onverdiend”, vond Prein. “We hadden een punt verdiend, minimaal.”

Prein wees daarbij vooral naar de eerste helft van de Waardenburgers. “Toen waren we heer en meester. Het was wachten op de 0-2”, zei Prein.

Na een kwartier zorgde Vincent Verheul voor de 0-1. In plaats van 0-2 kwam de thuisploeg echter langszij. Bij een afstandsschot van Mike Langerak zag WNC-doelman Arjen Kaasjager er niet goed uit: 1-1.

Forceren
Na rust werd Sliedrecht sterker. “Toen hebben we te weinig gebracht”, vond Prein. “We gaven niet veel weg, maar een doelpunt kan dan wel vallen.”

Die 2-1 kwam uiteindelijk een kwartier voor tijd van de voet van Luciano van Harlingen, die fraai scoorde. Met Willem-Paul van der Heijden als invaller probeerde WNC nog wat te forceren. Van der Heijden was nog dichtbij de 2-2, maar hij stuitte op de keeper.

BRON: Regio-Voetbal

WNC krijgt te weinig in Sliedrecht

SLIEDRECHT – In de eerste klasse zaterdag West 1 startte WNC uit Waardenburg zaterdag uitstekend. Na twee mogelijkheden voor Senaid Jukic en Aimen Seqqal zette na een kwartier Vincent Verheul zijn ploeg op voorsprong: 0-1. WNC wilde meer en bleef druk zetten, alleen een treffer bleef uit. Vlak voor rust werd WNC-doelman Arjen Kaasjager verrast door een schot van zeker 30 mtr. 1-1.

In de tweede helft kon de wedstrijd alle kanten op en kreeg WNC het zwaar, omdat het voor rust veel gegeven had. Halverwege kwam Sliedrecht uit het niets op 2-1. Invaller Willem Paul van de Heijden had nog de gelijkmaker kunnen scoren. WNC kreeg zodoende het verdiende gelijkspel niet.

BRON: De Gelderlander

WNC onderuit in Sliedrecht

 

WAARDENBURG -WNC leed in de eerste klasse C in Sliedrecht na een vroege voorsprong toch een nipte 2-1 nederlaag. Daardoor zakte WNC naar de derde plaats en liep de achterstand op koploper DUNO uit Doorwerth op tot nu vijf punten. Komende zaterdag speelt WNC thuis tegen Montfoort.

Na een kwartier nam WNC in Sliedrecht door een doelpunt van Vincent Verheul met 0-1 de leiding. Mike Langerak zorgde echter na bijna een half uur voor de 1-1 gelijkmaker. Heel lang bleef het in de tweede helft ook 1-1 maar circa een kwartier voor tijd greep Sliedrecht alsnog met 2-1 de volle winst dankzij een doelpunt van Luciano van Harlingen. Het betekende voor WNC na zes zeges en één remise de vierde nederlaag in deze competitie. Om bovenin deze sterke klasse mee te kunnen blijven doen, zal WNC komende zaterdag in Waardenburg wel van de eerste periodekampioen Montfoort moeten zien te winnen.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen