WNC komt slechte start niet te boven

VEENENDAAL – WNC kwam een slechte openingsfase bij De Merino’s niet meer te boven. Na twaalf minuten stond het 2-0. De Waardenburgers kwamen nog terug in de wedstrijd en kregen kansen op meer, maar de punten bleven in Veenendaal.

“Twee individuele fouten doen ons de das om”, vond Cor Prein. “Heel vervelend, maar dat kan een keer gebeuren. De verschillen zijn nog steeds klein, dus het zij zo.”

Na de snelle 2-0 achterstand verkleinde Willem-Paul van der Heijden de marge met de 2-1.

Na rust kreeg WNC via Vincent Verheul en Joel Sanaky kansen op de gelijkmaker. Toen die niet viel moest WNC meer risico’s nemen. De Merino’s profiteerde gretig en liep uit naar 4-1.

BRON: Regio-Voetbal

Slecht begin nekt WNC in Veenendaal

VEENENDAAL – Zaterdageersteklasser WNC verloor met ruime cijfers van de Merino’s: 4-1. Binnen twaalf minuten keek de formatie van trainer Cor Prein al tegen een 2-0 achterstand aan.

Zeven minuten voor rust tekende Willem Paul van der Heijden voor de aansluittreffer: 2-1 en werd het weer een wedstrijd. Na rust kreeg WNC middels Vincent Verheul en Van der Heijden kansen, die niet werden benut.

Toen na 78 minuten de Merino’s op 3-1 kwam, was de wedstrijd gelopen. De eindstand kwam uit op 4-1. WNC zakt naar de zesde plaats op de ranglijst.

BRON: De Gelderlander

 

WNC stelt teleur

WAARDENBURG WNC stelde in de eerste klasse in Veenendaal teleur door met 4-1 ruim van De Merino’s te verliezen. Komende zaterdag is thuis tegen Bennekom herstel dringend geboden.

Binnen een kwartier stond WNC al met 2-0 achter. Vlak voor rust bracht topscorer Willem-Paul van der Heijden met zijn 2-1 de gasten weer hoop. Een kwartier voor tijd viel met 3-1 voor WNC het doek. In de extra tijd werd het zelfs nog 4-1.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen