v.v.WNC huldigt jubilarissen

Bij de goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van voetbalvereniging WNC, zijn op zaterdag 06 januari enkele trouwe leden gehuldigd die 25, 40, 50 en zelfs 60 jaar lid waren van de vereniging. Het bestuur van WNC reikte na een korte toespraak van dhr. Lamy van der Vliet, aan deze jubilarissen hun verdiende WNC speld met een bosje bloemen uit. Aan dhr. Elie van Gameren (60 jr. lid) werd een mooie trofee standaard als herinnering bij dit hoogtepunt uitgereikt.

Vrijwilliger bedankt !

Ook werd deze avond even speciaal aandacht besteed om een vrijwilliger te bedanken voor zijn jaren trouwe dienst bij WNC. Het gaat hierbij om dhr. Ad van Maren, die 20 jaar lang het entreehokje bemand heeft bij de thuiswedstrijden van ons 1e elftal. Het bestuur bedankte Ad hiervoor met een mooie bon en een bosje bloemen.

Op de foto staand v.l.n.r.: Ad van Maren (vrijwilliger), Elie van Gameren (60), Bernard van Dooijeweert (50) en Teun Scheffers (50) jaar lid. En zittend v.l.n.r.: John Versteeg (50), Joost van Mourik sr. (40), Henri van Dooijeweert (25) en Marino de Jongh (40) jaar lid. Gehuldigd maar niet op de foto, Dirk van Leerdam (50), Klaas van Oort (50), Wim Blom (40), Jilis van Doesburg (40) en Ron Vermeulen (40) jaar lid.