WAARDENBURG: A.s. zaterdag 03 februari staat voor WNC in deze prille 2e seizoenshelft weer een thuiswedstrijd op het programma. Hierbij treffen de middenmoters uit de huidige stand van de 1e klasse C elkaar voor de 2e keer in deze competitie, WNC als nummer zes en Bennekom als de nummer 8.

Beide teams hebben elkaar in de éérste wedstrijd van dit seizoen op 23 september 2017 in Bennekom al eerder ontmoet in competitieverband. De uitslag was toen een brilstand 0-0 wat tevens een terechte uitslag was, al kwam WNC in de slotfase nog enkele keren goed weg. WNC heeft nu na 13 wedstrijden 19 punten en heeft nog maar 1 puntje voorsprong op Bennekom, maar met de aantekening dat de gasten 1 wedstrijd minder hebben gespeeld. WNC heeft in de laatste wedstrijden veel punten verloren door maar liefst vijf van de laatste zes wedstrijden als verliezer van het veld te stappen. Bennekom heeft uit de laatste zes wedstrijden maar liefst 11 punten weten te behalen en is na de goede overwinning van vorige week op LRC met 3-1 zelfs de lichte favoriet zaterdag. WNC zal zaterdag tegen Bennekom beter en zeker scherper moeten starten aan de wedstrijd, want vorige week bij De Merino’s stonden de mannen van trainer Cor Prein al na 13 minuten spelen op een 2-0 achterstand. Die domper kwam de ploeg niet meer te boven, en zo ging de wedstrijd als een nachtkaars uit voor WNC met een 4-1 verlies.

WNC heeft voor eigen publiek zaterdag tegen Bennekom hierdoor nogal wat recht te zetten en zal thuis in Waardenburg eindelijk weer eens voor de competitie moeten zien te winnen.