Vandaag staat voor WNC op deze gure, koude zaterdag een uitwedstrijd op het programma. Hierbij treft WNC de nummer 12 uit de huidige stand Delta Sports’95 uit Houten. WNC staat zelf momenteel op een gedeelde 8e plaats in de huidige stand, met 7 punten voorsprong op Delta Sports’95. Beide teams hebben elkaar al één keer eerder ontmoet in competitieverband op 14 oktober 2017 in Waardenburg, toen werd het een gemakkelijke overwinning voor WNC met 4-1. Maar eerdere uitslagen zijn geen garantie voor de toekomst.

WNC heeft bij de start in 2018 de mindere fase van eind 2017 in competitieverband doorgezet met twee ruime verliespartijen tegen De Merinos en Bennekom. Daartegenover staan wel twee goede overwinningen bij het bekertoernooi tegen Achilles Veen en RKSV Heeze. Vorige week werd de oefenwedstrijd tegen Roda Boys Bommelerwaard gewonnen met 3-2,na een 2-0 achterstand. Na twee weken geen competitiewedstrijden gespeeld te hebben mag WNC dus vandaag weer aantreden tegen Delta Sports’95 de promovendus uit de 2e klasse van vorig seizoen. De belangrijkste taak die trainer Cor Prein de spelers vandaag zal meegeven, is om de nul eens vast te houden achterin, en voorin wat scherper te zijn in de afwerking. Als WNC dit kan realiseren, dan zouden we vandaag de 3 punten wel eens mee terug naar Waardenburg kunnen nemen. De supporters van WNC smachten weer eens naar een goed resultaat.

De wedstrijd van vanmiddag staat onder leiding van scheidsrechter J. Aafouallah uit Eindhoven, geassisteerd door beide club assistent scheidsrechters. Wij wensen u een leuke en sportieve wedstrijd toe.