WNC slaat in tweede helft toe

WAARDENBURG – Het leek er dinsdagavond aan het begin van de tweede helft nog niet op dat WNC zou winnen van zondagtweedeklasser RKSV Heeze. De bezoekers uit Brabant hadden een licht overwicht. Maar de 3-2 van Bas Smulders brak de ban. WNC liep simpel uit naar een 5-3 zege.

Willem-Paul van der Heijden opende in de eerste helft al na zes minuten de score, nog dezelfde minuut kwam Heeze door Steven van Dijk langszij: 1-1. Vincent Verheul zorgde even later voor een nieuwe voorsprong (2-1) maar vijf minuten voor rust leidde een door doelman Kaasjager opgepakte terugspeelbal de 2-2 van Tom Derkx in.

Pas na de 3-2 van Bas Smulders in de 51ste minuut nam WNC de wedstrijd in handen. Michael Soepnel verzilverde met het hoofd een hoekschop van Joel Sanaky: 4-2. Heeze-verdediger Bart Beelen kopte daarna nog een voorzet van Van der Heijden achter zijn eigen doelman Jesse Krings: 5-2. De 5-3 van Ivo Moerenhout kwam veel te laat om WNC nog ongerust te maken.

,,We hebben niet al te best gespeeld, maar in de tweede helft de wedstrijd in handen genomen. Ik ben blij dat we door zijn”, vond coach Cor Prijn.

BRON: De Gelderlander

WNC weer ronde verder, Marvilde volgende tegenstander

20 feb 2018, 22.55VERSLAG

WAARDENBURG – WNC is een ronde verder in de districtsbeker na een 5-3 overwinning op RKSV Heeze.

De Waardenburgers gaven tegen de zondagtweedeklasser in de eerste helft twee keer een voorsprong uit handen. Doelpunten van Willem-Paul van der Heijden en Vincent Verheul werden door de gasten ongedaan gemaakt.

Na rust liep WNC uit. Via Bas Smulders, Michael Soepnel en een eigen doelpunt van Heeze kwam de thuisploeg op 5-2. De 5-3 was voor de statistieken.

WNC speelt in de volgende ronde tegen Marvilde.