Broodnodige winst voor WNC bij Delta Sports’95

WAARDENBURG – Na een serie slechte resultaten zakte WNC ver weg op de ranglijst. Bij Delta Sports’95 pakte de ploeg weer eens drie kostbare punten: 0-2.

“Na twee nederlagen na de winterstop is dit wel lekker, ja”, zei Cor Prein na afloop. “Nu pakken we de aansluiting naar boven. Bij een nederlaag hadden we omlaag kunnen kijken.”

Heer en meester
Prein was tevreden over het spel van zijn ploeg. “We waren heer en meester en zijn geen moment in de problemen geweest. Er was strijd, we hebben veel kansen gekregen en weinig weg gegeven. Dat zijn de drie ingrediënten waarmee je een wedstrijd wint.”

Enige puntje van kritiek van Prein was dat de score wat hoger had mogen uitvallen. “We hebben wel acht open kansen gekregen, maar we doen het wel voor 0-2 hoor. De drie punten waren het belangrijkst vandaag.” Aimen Seqqal scoorde voor rust de 0-1. Nehemia Sanaky tekende kort na de thee voor de eindstand 0-2.

BRON: RegioVoetbal

 

WNC wint in Houten

WNC herstelde zich in de eerste klasse net op tijd. In Houten werd zaterdag met 0-2 verdiend van Delta Sports gewonnen. Het was de eerste zege van WNC sinds begin december. Daardoor klom WNC weer naar de bovenste helft van de ranglijst.

Aimen Seqqal gaf WNC halfweg voor rust met 0-1 de leiding. Kort na de pauze maakte Nehemia Sanaky er 0-2 van. WNC was duidelijk de sterkste ploeg en kreeg nog veel meer kansen, maar het bleef bij een 0-2 overwinning.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen

 

WNC pakt belangrijke punten bij Delta Sports’95

HOUTEN – WNC uit Waardenburg was in de eerste klasse zaterdag zuid 1 hard aan een overwinning toe, na vier nederlagen op rij. In Houten werd Delta Sports’95 met 0-2 verslagen. De score had veel hoger moeten uitvallen gezien het aantal kansen.

De ploeg van trainer Cor Prein controleerde de wedstrijd. Nadat Willem-Paul van der Heijden, Vincent Verheul en Kevin Groffen kansen aan zich voorbij hadden laten gaan, opende Aimen Saqqal na 36 minuten de score: 0-1. Twee minuten na rust maakte Nehemia Sanaky er 0-2 van. Hierna gaf WNC niets meer weg. Door de winst neemt WNC ruim afstand van de onderste plaatsen.

BRON: De Gelderlander