Spelersnieuws (4)

WAARDENBURG – WNC verlengt ook met Ibo Kaya en Senaid Jukic.

Deze week is bekend geworden dat ook Ibo Kaya en Senaid Jukic hun contract verlengd hebben bij WNC. Na vele maanden revalideren van een zware knieoperatie is Ibo weer op de weg terug. Wanneer hij zijn eerste minuten in dit seizoen weer kan maken bij WNC is nog even afwachten. Ook de kersverse vader Senaid Jukic heeft zijn contract bij WNC weer verlengd. Jukic is nu aan zijn vierde seizoen bezig bij WNC en plakt er dus een vijfde seizoen aan vast.

 

De ploeg die momenteel de vierde plaats in de eerste klasse C bezet is druk bezig met het completeren van de selectie voor volgend seizoen. Eerder maakte het al de contractverlengingen van de broers Nehemia en Joel Sanaky, Arjen Kaasjager, Demian Ririmasse, Kevin van de Velde, Kevin Groffen, Willem-Paul van der Heijden, Aimen Seqqal, Maxim Kivaka, Renaldo van Stijn en Michael Soepnel bekend.

Nieuw

WNC heeft voor volgend seizoen twee nieuwe verdedigers vastgelegd, Sonny van Kranenburg komt komende zomer over van de Culemborgse zondagtweedeklasser Vriendenschaar. Lars Corten speelt momenteel bij derdedivisionist OJC Rosmalen.

Vertrekken

Daar staat het vertrek van Vincent Verheul en Jesse Wammes tegenover.

Het bestuur