Jong talent Bram Nijhoff kiest voor WNC

ROSMALEN – Meer jonge spelers van OJC Rosmalen gaan volgend seizoen hun geluk zoeken in het zaterdagvoetbal. Na Lars Corten verlaat ook nog het talent Bram Nijhoff (het tweede elftal van) de derde divisionist. “Onze tijd is rijp om te spelen in een eerste elftal.”

Nijhoff tekende eerder nog bij in Rosmalen, maar kwam daar – in goed overleg – op terug. “Ik wilde bij nader inzien niet nog zo’n seizoen, met maar weinig minuten in het eerste, meemaken. Ik wil gewoon in mezelf investeren, een echte seniorenvoetballer worden”, aldus de linksbuiten. “Ik heb zeker getwijfeld, want OJC is toch mijn club waar ik vanaf de mini’s tot het eerste heb gespeeld. Maar nu denk ik toe te zijn aan een volgende stap en dat is ook werkelijk spelen voor een eerste elftal.”

Net als Corten gaat ook Nijhoff bij zaterdag eersteklasser WNC voor ‘een avontuur langs de A2’. “Ik wil gewoon weer voetballen en zaterdag als vaste speeldag lijkt me ook fijn. Het is ook wel een beetje speciaal dat mijn vader oorspronkelijk uit Waardenburg kwam en ik er nog familie heb wonen.
BRON: 073voetbal.nl