Leonardo Aguair kiest voor v.v.WNC

WAARDENBURG – Bij WNC begint de selectie voor volgend seizoen al aardig vorm te krijgen. Met Leonardo Aguair Cleber haalt de eersteklasser hun derde aanwinst binnen.

De  snelle 18-jarige aanvaller van Braziliaanse afkomst speelt momenteel bij tweede klasser v.v.Tricht. Leonardo was eerder al begonnen in de jeugd bij Tricht en is later als C-jun. naar Vriendenschaar te Culemborg overgestapt, t/m de B-jun. heeft hij daar gevoetbald en is daarna weer terug naar Tricht gegaan. De aanvaller Leonardo kiest nu voor WNC vanwege de sportieve uitdaging, om het eens een stapje hogerop te proberen. De keuze voor WNC was voor Leonardo niet zo moeilijk zegt hij, ik ken al een aantal jongens die nu bij WNC voetballen en die spraken heel positief over de club. Je wordt bij WNC goed opgevangen door de club en spelersgroep, wat natuurlijk belangrijk is voor een jonge speler. Ook het goede gesprek met hoofdtrainer Cor Prein was van invloed op zijn keuze. De trainer heeft in een onderling gesprek uitleg gedaan van hoe hij wil gaan voetballen en liet dit goed overkomen naar mij, dat sprak mij erg aan en als persoon vond ik de trainer sympathiek overkomen. Dat vind ik belangrijke aspecten voor mijn keuze. Nu is het aan mij om te vechten voor je plek, daar ben ik ook zeker toe bereid om dit te doen. Zodat we als team goed kunnen presteren en punten kunnen pakken.

WNC heeft voor volgend seizoen eerder al twee nieuwe verdedigers vastgelegd, Sonny van Kranenburg komt over van de Culemborgse zondag tweedeklasser Vriendenschaar. Lars Corten speelt momenteel bij derdedivisionist OJC Rosmalen. Leonardo Aguair is nu dan de derde nieuwe speler die na aanstaande zomer op sportpark “De Korte Woerden” actief zal zijn.

Archief foto 2014