WAARDENBURG – WNC voldoet dit seizoen tot nu toe aan de verwachtingen. Op de vierde plaats die WNC nu inneemt in de 1e klasse C, zijn de hoger gerangschikte teams nog binnen bereik. Zonder direct promotieaspiraties te hebben is de vraag of  WNC nog verder op de ranglijst kan klimmen en eventueel nog mee kan gaan doen voor een periode.

Komend weekend zal WNC in Gorinchem tegen GJS hun reeks mooie resultaten in elk geval willen voortzetten. De thuisclub GJS zal hetzelfde willen doen. De Gorkumse Jonge Spartanen zijn aan een heel opmerkelijke opmars bezig. In de laatste vijf wedstrijden die GJS in 2018 gespeeld heeft werden in totaal 11 punten behaald, en daar zaten niet de minste clubs bij waarvan punten gepakt werden, zo zijn ze in 2018 nog ongeslagen gebleven. Anders was dit in het begin van dit seizoen, toen werden de eerste vijf wedstrijden door de nieuwkomers in de eerste klasse nog ruim verloren. De eerste ontmoeting dit seizoen tussen beide regioclubs in Waardenburg werd door WNC gewonnen met  2 – 0. WNC is dus gewaarschuwd voor zaterdag en zal zeker scherper aan de wedstrijd moeten beginnen op sportpark Dalem. De laatste weken liep dit nog steeds goed af, door goede reddingen van keeper Arjan Kaasjager, maar dit kunstje zal hij niet elke week kunnen tonen. Dus reden genoeg voor WNC om deze tegenstander niet te onderschatten, en gewoon hun eigen spelletje te gaan spelen.

De wedstrijd GJS – WNC staat morgen onder leiding van scheidsrechter Ron Collé uit Leerdam, geassisteerd door twee assistent scheidsrechters, Dhr. T. Colen en Dhr. P. Levens.

De aftrap bij de wedstrijd GJS – WNC op Sportpark Dalem vind plaats om 15:00 uur.