Prima overwinning van WNC bij GJS

DALEM – In Dalem stonden met GJS en WNC twee ploegen in vorm tegenover elkaar. De Waardenburgers trokken die vorm door en wonnen met 2-0.

Trainer Cor Prein was uiteraard tevreden. “Drie punten, meer kun je niet halen, hè”, knipoogde Prein. “Het was van ons een prima overwinning en ik denk ook wel verdiend.”

WNC kwam al vroeg op voorsprong toen Vincent Verheul de score opende. Daarna had GJS zomaar langszij kunnen komen. “We hadden het een kwartier, twintig minuten erg lastig en GJS had zeker kunnen scoren, maar we pakten het daarna toch weer goed op”, zag Prein.

WNC kreeg nog kansen om de marge voor rust al te vergroten, maar dat lukte pas in de tweede helft. Willem-Paul van der Heijden maakte er toen 0-2 van. “En daarna hebben we de wedstrijd vrij makkelijk uitgespeeld”, vond Prein.

BRON: Regio-Voetbal

 

WNC blijft in spoor koplopers

GORINCHEM – Eersteklasser WNC kende op bezoek bij GJS een lekkere start. Met een halve minuut stond WNC op voorsprong door een doelpunt van Vincent Verheul. Ondanks een lastige eerste helft bleef de ploeg van Cor Prein op voorsprong.

GJS kreeg kansen op de gelijkmaker, maar deze vonden geen doel. Tien minuten na rust maakte Willem Paul van der Heijden een einde aan de illusies van GJS. Hij verdubbelde de score namens WNC, dat in de eerste klasse C de marge met koplopers Duno en DTS Ede op twee houdt. Montfoort verspeelde punten en staat nu gelijk met WNC.

Volgende week treft WNC medelijstaanvoerder DTS Ede, dat net als Montfoort één wedstrijd minder speelde dan WNC. Duno moet nog drie wedstrijden inhalen.

BRON: De Gelderlander

 

WNC blijft winnen

WAARDENBURG – WNC is in de eerste klasse in opmars en blijft winnen. In Dalem wist WNC zaterdag met een 0-2 zege knap een halt toe te roepen aan de succesreeks van GJS. Komende zaterdag is in Waardenburg de topper tegen DTS’35 uit Ede.

Vincent Verheul gaf WNC uit bij GJS al meteen na het begin met 0-1 de leiding. Nadien stond WNC enige tijd flink onder druk. Tien minuten na de thee maakte topscorer Willem-Paul van der Heijden er evenwel 0-2 van. Dat was al zijn dertiende competitietreffer. Zo boekte WNC de vierde overwinning op rij. WNC staat nu op de vierde plaats vlak achter de topploegen en ontvangt op Paaszaterdag de nummer 2 van de ranglijst: DTS’35 Ede. Op Paasmaandag is thuis de bekermatch tegen tweedeklasser Marvilde uit Veldhoven.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen