v.v.WNC opnieuw doelwit van inbrekers

WAARDENBURG – Voor de derde keer in bijna drie jaar tijd is er in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 april bij voetbalvereniging WNC in Waardenburg ingebroken. Deze keer is de schade aanzienlijk, buiten de braakschade zijn de tractor en een zit-kooimaaier ontvreemd.

Volgens het bestuur van WNC hebben de inbrekers weer ‘grof geschut’ gebruikt, en waren ze goed voorbereid. Met vermoedelijk een auto-transporter of bus met (grote) aanhanger zijn ze door het hekwerk tot achter het kantinegebouw gereden, daar hebben ze beide landvoertuigen uit het zicht vanaf de weg opgeladen.

In mei 2015 en september 2017 was WNC ook al doelwit van inbrekers. Toen werd er veel elektrisch gereedschap gestolen en leed de club enkele duizenden euro’s schade. WNC schat de schadepost deze keer op vele duizenden euro’s. Het is een groot drama, maar als de inbrekers zo te werk gaan valt daar haast niet tegenop te beveiligen.

 

Het bestuur van WNC vraagt eventuele getuigen die wat verdachts gezien hebben in de nacht van vrijdag 6 april en zaterdag 7 april zich te melden bij de politie of bij WNC via de mail,
vvwnc-waardenburg@hotmail.com

Ook als iemand deze WNC tractor of TORO kooigrasmaaier ergens “Te Koop” aangeboden ziet staan of ergens onderweg tegen komt, vragen wij u dit te melden bij ons.

Ook vragen wij u dit bericht te delen op social media, zodat het meer onder de aandacht komt.

Alvast bedankt voor uw medewerking !

Bestuur v.v.WNC