WAARDENBURG – Zaterdag 14 april staat de wedstrijd WNC – De Merino’s op het programma. Beide teams strijden momenteel bovenin mee in de derde periode voor een plaats in de nacompetitie te veroveren. In deze periode staat WNC bovenaan met de maximale score van 12 pnt. uit 4 wedstr. De Merino’s staan op een derde plaats met 8 pnt. uit 4 wedstr. Wil WNC voor deze derde periode gaan, dan zal er vanmiddag niet verloren mogen worden van deze toch goede tegenstander.

De Merino’s heeft de laatste weken zeer wisselende uitslagen behaald, hierdoor bezetten ze momenteel de achtste plaats in de stand van de eerste klasse C. WNC staat momenteel op een goede tweede plaats achter kampioenkandidaat nummer één DUNO Doorwerth. De koploper vergrote het aantal punten in het midweeks inhaalduel door met 2 – 0 van Woudenberg te winnen. In Waardenburg heeft WNC tegen De Merino’s overigens nog heel wat goed te maken, want op 27 januari de éérste speeldag van 2018 werd in Veenendaal met liefst 4-1 van deze ploeg verloren. Thuis zal WNC het tegen De Merino’s zeker beter willen doen om de aspiraties op een prijs intact te kunnen houden. WNC mikt op de zevende zege in successie.

Scheidsrechter bij deze wedstrijd is zaterdag arbiter E.D.E. van Yren, hij wordt hierbij geassisteerd door de KNVB assistent-scheidsrechters, W.J.M. Linders en G. van Kuijlenborg.