WAARDENBURG – Zaterdag 21 april staat de thuiswedstrijd WNC – Woudenberg op het programma. Beide teams hebben nog belangen waarvoor ze moeten strijden in de éérste klasse C. Woudenberg staat momenteel in de gevarenzone voor degradatie op een 13e plaats en is volop in strijd voor lijfsbehoud. WNC staat door hun goede reeks van zeven wedstrijden zonder verlies inmiddels op een derde plaats en strijd nog volop mee voor een periode. In de derde periode staat WNC bovenaan met 13 punten uit 5 wedstrijden. Wil WNC voor deze derde periode gaan, dan zal er zaterdag niet verloren mogen worden van Woudenberg.

Het bestuur van Woudenberg heeft in de winterstop gekozen om de trainer te vervangen en dit heeft na de winterstop toch resultaat opgeleverd. De laatste weken zijn ze weer wat afgezakt naar de 13e plaats ,wat recht geeft op het spelen van nacompetitie degradatie wedstrijden. WNC zal zaterdag toch voetballend Woudenberg op de knieën moeten zien te krijgen, net als in de heenwedstrijd waarin het met 1 – 5 won. Toen was een rode kaart voor een speler van Woudenberg de ommekeer in de wedstrijd. Het belooft zaterdag dus weer een spannende wedstrijd te gaan worden.

Scheidsrechter bij deze wedstrijd is zaterdag arbiter R.A. van de Rest, hij wordt hierbij geassisteerd door de  assistent-scheidsrechters, B. Onink en R. Paschedag.

Pupil van de week: Pepijn Jansen (team WNC JO7-1)

Sponsor wedstrijdbal: Loonbedrijf “Johan Kaasjager” uit Tuil