WAARDENBURG – Het bestuur van v.v.WNC heeft donderdag 5 april een 2 jarige overeenkomst getekend met de firma KROEZE  VOF Cultuurtechniek te Beesd, betreft het groot onderhoud aan de natuurgrasvelden bij WNC. Na bijna 20 jaar het onderhoud door Van Kessel Cultuurtechniek te hebben laten uitvoeren heeft het bestuur nu voor Kroeze gekozen. Na uitgebreid onderzoek door het bestuur van WNC is Kroeze als beste uit de bus gekomen. Wij gaan dan ook deze samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

Foto: Vice-voorzitter Arthur van Dooijeweert (WNC) en de heer Jack Kroeze (Kroeze Cultuurtechniek) ondertekenen de overeenkomst.

Kroeze Cultuurtechniek verricht specialistische werkzaamheden op het gebied van aanleg en onderhoud van sportvelden en openbaar groen. Sinds 2009 heeft Kroeze Cultuurtechniek zijn fruitteelt werkzaamheden naar de achtergrond verplaatst en zijn zij zich volledig gaan richten op het beheer en renovatie van sportvelden en openbaar groen.

ISO9001 GECERTIFICEERD

Kroeze Cultuurtechniek is ISO9001 gecertificeerd. Kwaliteitsmanagement dragen wij uit naar onze leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers.

VCA** GECERTIFICEERD

Kroeze Cultuurtechniek is VCA** gecertificeerd.  Dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken.