WNC laat twee punten liggen tegen Woudenberg

WAARDENBURG – WNC liet thuis tegen Woudenberg twee punten liggen. De ploeg van Cor Prein kwam niet verder dan 2-2.

“Wij moeten hier gewoon van winnen”, vond Prein. “Zij moeten voor iedere meter vechten in de strijd tegen degradatie en dat deden ze goed. Maar wij hebben genoeg kwaliteit om daar iets tegenover te zetten.”

Vijf minuten voor rust nam WNC via Michael Soepnel de leiding. In de laatste seconde zorgde Woudenberg voor de 1-1 ruststand. Ook in de tweede helft kwam WNC op voorsprong. Willem-Paul van der Heijden scoorde de 2-1.

“We hebben echt genoeg kansen gehad om het af te maken, maar dat laten we na”, sipte Prein. Vijf minuten voor tijd kreeg WNC de rekening gepresenteerd toen Woudenberg de 2-2 scoorde.

BRON: Regio-Voetbal

WNC laat Woudenberg in slotminuut langszij komen

WAARDENBURG – Op sportpark de Korte Woerden speelde WNC in de eerste klasse zaterdag west 1 met 2-2 gelijk tegen laagvlieger Woudenberg. 

In de eerste helft waren er alleen enkele mogelijkheden voor WNC. De eerste kans na veertig minuten was meteen raak: 1-0. Michael Soepnel was de producent. Nog net voor rust kwam Woudenberg langszij: 1-1. De tweede helft gaf WNC niets meer weg, totdat de geel-zwarten door Willem Paul van der Heijden op 2-1 waren gekomen. Enkele minuten later was het 2-2. Bas Smulders en Vincent Verheul vergaten hierna WNC naar winst te schieten. WNC blijft derde op de ranglijst, aan het einde misschien genoeg om nacompetitie te spelen.

BRON: De Gelderlander