WAARDENBURG – A.s. zaterdag staat de één na laatste thuiswedstrijd voor WNC op het programma, tegenstander is dan GRC-14 uit Giessen/Rijswijk. Voor beide teams staan er nog belangen op het spel in deze eerste klasse C.

GRC-14 staat momenteel net boven de gevarenzone voor degradatie op een 10e plaats en zouden zich bij winst zaterdag veilig kunnen spelen. WNC staat na hun ongeslagen reeks van acht wedstrijden, momenteel op een vierde plaats in de ranglijst en strijd nog volop mee om een periode te behalen. Op 7 oktober 2017 in de heenwedstrijd in Giessen/Rijswijk won WNC nog overtuigend met 2 – 5 van GRC-14, maar resultaten in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. GRC-14 is nog niet veilig en dus kan WNC weer op fel verweer rekenen van het team van oud WNC trainer Marcel van Helmond. Dat bewijs is vorig jaar al geleverd in Waardenburg, toen GRC-14 na een 4–0 achterstand nog wist terug te komen tot 4-4. Om de promotienacompetitie te halen heeft WNC ook in de totaalstand echter een overwinning tegen GRC-14 beslist nodig. Het belooft zaterdag in Waardenburg dus weer een spannende wedstrijd te gaan worden.

De wedstrijd WNC – GRC-14 van zaterdag 5 mei staat onder leiding van scheidsrechter E. van der Perk, geassisteerd door beide KNVB assistent scheidsrechters D. van Veenendaal en P.J.H. Levens. Wij hopen u zaterdag te mogen verwelkomen op ons Sportpark “De Korte Woerden” te Waardenburg, aanvang: 14:30 uur..

Tip !!, Zaterdagmiddag vindt er bij WNC na de wedstrijd een kleine bazar plaats, daarbij wordt er ook een origineel gesigneerd voetbalshirt met daarbij een paar voetbalschoenen verloot van Feyenoord speler Jan Arie van der Heijden.