Winnend WNC heeft nog geen zekerheid

MONTFOORT – WNC won op bezoek bij Montfoort op het nippertje met 1-2. De Waardenburgers staan na de voorlaatste speeldag op de tweede plek op de ranglijst en bovenaan de derde periode, maar zijn nog altijd niet zeker van deelname aan de nacompetitie.

“Maar het enige dat we kunnen doen is zelf onze wedstrijden winnen en dat hebben we vandaag gedaan”, was Cor Prein tevreden. “De kans dat we het gaan redden is op zich redelijk groot, maar als we zelf winnen, zijn we van niemand afhankelijk. Feit is dat het ook nog mis kan gaan.”

Bij Montfoort had WNC het in de eerste helft moeilijk. Met de 1-0 ruststand mocht de ploeg van Prein niet mopperen. In de tweede helft kwam WNC beter voor de dag en maakten de invallers het verschil. Bas Smulders tekende na een uur voor de 1-1, toen hij zelf een halve minuut binnen de lijnen stond. Vijf minuten voor tijd was een andere invaller, Jeffrey Weidema, verantwoordelijk voor de 1-2.

“Dat geluk moet je met je wissels soms hebben”, concludeerde Prein tevreden.

BRON: RegioVoetbal

 

Invallers helpen WNC aan zege op Montfoort

MONTFOORT- WNC uit Waardenburg versloeg in de eerste klasse zaterdag west 1 Montfoort met 1-2. Vlak voor tijd viel de winnende treffer van invaller Jeffrey Weidema.

WNC heeft nu nog een punt nodig om zeker te zijn van nacompetitie met als inzet een plaats in de hoofdklasse. De Waardenburgers staan eerste in de derde periode en tweede op de ranglijst. Tegenstander volgende week is Sliedrecht op sportpark de Korte Woerden. WNC keek na tien minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Pas na een uur voer voetbal maakte invaller Bas Smulders er 1-1 van. Vlak voor tijd werd Weidema met de 1-2 de gevierde man. BRON: De Gelderlander

 

WNC na 1-2 zege nog één punt van nacompetitie

 WAARDENBURG Nog slechts één punt scheidt WNC in de eerste klasse van kwalificatie voor de promotienacompetitie. In Montfoort werd na een 1-0 achterstand zaterdag keurig met 1-2 van de eerste periodekampioen gewonnen. Een gelijkspel thuis tegen Sliedrecht is nu komende zaterdag voor WNC voldoende om aan de promotieduels voor een plaats in de hoofdklasse te mogen meedoen.

In Montfoort keek WNC bij de rust tegen een 1-0 achterstand aan. Twee invallers zorgden na de thee voor de ommekeer. Bas Smulders scoorde de 1-1 gelijkmaker en pinchhitter Jeffrey Weidema werd in de slotfase met 1-2 matchwinner.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen