Zaterdag 19 mei was het dan zover, het fotomoment bij het team WNC JO13-1.

Bij het begin van de voorjaarscompetitie in maart 2018 hebben we de nieuwe tenue’s ,trainingspakken en sporttassen al uitgereikt aan het team, alleen moest dit nog even op een foto vastgelegd worden. Vanwege het slechte en koude weer is in overleg met de sponsoren gekozen om het fotomoment bij mooier weer plaats te laten vinden.

WNC JO13-1 heeft de nieuwe tenue’s geschonken gekregen door Adviesbureau J-Finance te Waardenburg. De nieuwe trainingspakken zijn geschonken door Bouw- en Aannemingsbedrijf  Wulverhorst BV te Woerden. En de nieuwe sporttassen zijn geschonken door een anonieme sponsor. Deze sponsoren wilde graag dit team sponsoren met nieuwe kleding en tassen, omdat daar dringend behoefte naar was. Het bestuur van WNC wil de sponsoren bedanken met deze mooie sponsoring.

Bestuurslid Tonie van Maurik van WNC bedankte mevrouw Jolanda Scheepers van Adviesbureau J-Finance met een bloemetje als dank voor deze mooie sponsoring. De andere sponsoren konden niet aanwezig zijn en worden later nog persoonlijk bedankt door WNC.