WAARDENBURG- Vrijdagavond 01 juni werd bij WNC op Sportpark “De Korte Woerden” de jaarlijks terugkerende sponsor- en of vrijwilligersavond gehouden. Door deze avond te organiseren willen wij ook voor dit seizoen weer onze waardering tonen voor al het werk en/of bijdrage dat u voor onze vereniging doet.

Op deze avond werden de aanwezigen toegesproken door WNC voorzitter Lamy van der Vliet over de huidige situatie waar de vereniging zich op dit moment in verblijft en de vooruitzichten voor de toekomst van WNC zoals die nu bekend zijn. Die toekomst is door het eerder al bekend gemaakte bericht, dat WNC voor de aankomende drie jaar nieuwe hoofdsponsors aan zich heeft weten te binden, Bloemenkwekerij Retine en Bloemenkwekerij Kees de Jongh te Tuil, nu nog wat rooskleuriger geworden. Deze avond werden namelijk de drie andere sub-sponsors bekend gemaakt door het tonen van een afbeelding van het nieuwe wedstrijdshirt van WNC 1. Deze sponsoren zijn Alpha deuren Zuid-West te Houten en A.C.W. b.v. te Tiel, deze sponsoren zullen achter op alle wedstrijdshirts bij alle WNC teams komen te staan. En als derde sub-sponsor willen we toch wel trots bekend maken dat dit Stichting Kinderen Kankervrij (Kika) is geworden, deze sponsor zal op de mouwen van het wedstrijdshirt van WNC 1 komen te staan. Ergens in september dit jaar zal Kika zelf uitleg komen geven over deze sponsoring bij WNC.

     

Verder op deze avond konden de aanwezigen lekker gezellig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al was het een geslaagde avond, en hopen we het volgend jaar weer wat eerder in het jaar te laten plaatsvinden.

Wij bedanken de aanwezigen voor hun komst en de gezellige avond,

Bestuur v.v. WNC