Zaterdag 02 juni was het dan zover, het fotomoment bij de teams WNC JO7.

Bij het begin van de voorjaarscompetitie in maart 2018 hebben we de nieuwe trainingspakken en sporttassen al uitgereikt aan het team, alleen moest dit nog even op een foto vastgelegd worden. Vanwege het slechte en koude weer is in overleg met de sponsoren gekozen om het fotomoment bij mooier weer plaats te laten vinden.

WNC JO7 heeft de nieuwe trainingspakken geschonken gekregen van de sponsoren Van den Ham Elektrotechniek te Waardenburg en De Jongh Aanneming te Deil. De nieuwe sporttassen zijn geschonken door sponsor Interpomp BV te Neerijnen. Deze sponsoren wilde graag deze jonge telgen sponsoren met nieuwe trainingspakken en tassen, omdat daar behoefte naar was. Het bestuur van WNC wil deze sponsoren bedanken met deze mooie sponsoring.

Bestuurslid Tonie van Maurik van WNC bedankte de heren Cristian de Jongh van De Jongh Aanneming en Arjan van den Ham van Van den Ham Elektrotechniek met een bloemetje als dank voor deze mooie sponsoring. Sponsor Interpomp BV kon helaas niet aanwezig zijn en is later nog persoonlijk bedankt door WNC met een bloemetje.