Een aandeel in de Betuwe

GELDERMALSEN – Donderdag 7 juni was het dan zover, de feestelijke uitreiking van de cheque van de actie “Aandeel in de Betuwe” bij Rabobank West Betuwe in Geldermalsen. Hierbij werden de bedragen bekend gemaakt die de vereniging/stichtingen uit de omgeving Geldermalsen geschonken kregen door de Rabobank. Hoe hoog het bedrag zou worden werd bepaald door het uitbrengen van hun stem door de leden van de Rabobank West Betuwe. Hierdoor kunnen er dus verschillen zijn tussen de vereniging/stichtingen. De avond was ook bedoeld om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen over het werven van stemmen. Namens v.v. WNC waren voorzitter Lamy van der Vliet en bestuurslid Tonie van Maurik aanwezig om onze cheque in ontvangst te nemen.

Als bestedingsdoel voor het bedrag heeft WNC het vervangen van de huidige verlichting naar led verlichting in het kantinegebouw aangegeven. Hiervoor is het totaalbedrag van ‚ā¨ 465,00 geschonken aan WNC door de Rabobank West Betuwe. Het bestuur van WNC wil alle mensen bedanken die de moeite hebben genomen om te stemmen op onze voetbalvereniging WNC.

PS, Wij zijn van mening dat er voor volgend jaar een nog hoger bedrag opgehaald kan worden, als er meer mensen lid willen worden bij de Rabobank West Betuwe en de kleine moeite willen nemen om te stemmen op onze vereniging. Wij houden u graag op de hoogte.

Het bestuur v.v. WNC