WAARDENBURG – Eindelijk was het dan zover. Op zaterdag 30 juni werd tijdens de slotdag van v.v. WNC de afscheidswedstrijd van Jeffrey Weidema gespeeld. Na jaren bij WNC op het hoogste niveau gespeeld te hebben vond Jeffrey het nu tijd om een stapje terug te doen.

Jeffrey was als pupil bij de club binnen gekomen en alle ontwikkelingen daarna hebben hem tot in de eerste klasse gebracht. Een teamspeler bij uitstek en een respectabele staat van dienst.

Jeffrey had vooraf zelf al een gedachte hierover, wat hij leuk zou vinden om zijn afscheid wat kleur te geven. Een afscheidswedstrijd tussen de huidige selectie onder leiding van hoofdtrainer Cor Prein, en de oude selectie met oud voetballers waar Jeffrey door de jaren heen bij WNC méé gevoetbald heeft onder leiding van hoofdtrainer Marcel van Helmond. Na de vele telefoontjes naar de oud WNCérs was bijna iedereen blij verrast en zeiden gelijk JA tegen de uitnodiging van de activiteitencommissie van WNC.

De wedstrijd

Zaterdag 30 juni niet zomaar een zonnige dag, NEE de wedstrijd van het afscheid voor Jeffrey Weidema was aanstaande. Rond de middag stroomde de eerste oud gedienden bij WNC binnen voor de kennismaking. Het was een blij weerzien met oude bekenden en dat was ook de bedoeling. Er waren zelfs enkele oud spelers die de huidige kantine nog nooit van binnen gezien hadden. Bij de lunch die vooraf geregeld was, kwamen de sterke verhalen al weer naar boven. Het was nu al een gezellige boel bij WNC en dan moest het allemaal nog gaan beginnen.

Na de lunch konden de teams zich klaar gaan maken voor de afscheidswedstrijd. Tijdens de wedstrijd bleek dat de “oudjes” het nog niet verleerd waren. De ene wat fitter als de ander, maar het voetbalinzicht zat nog op de goede plaats. Ondanks het warme weer werd er nog een leuke pot voetbal op de mat gelegd waarin Jeffrey de eerste helft bij het huidige WNC mééspeelde en in de 2e helft naar de oudjes toe getransfereerd werd. De einduitslag bracht de verhoudingen goed weer: 4 – 4 , maar dat Jeffrey nog gescoord heeft was het leukste, IN STIJL. En zo hoort het ook.

Jeff we zullen je nog gaan missen bij WNC 1 aankomend seizoen.

Reünie 

Na afloop van de wedstrijd werden er onder het genot van een drankje en een hapje vele herinneringen opgehaald. Iedereen had het erover, het lijkt wel een reünie vandaag bij WNC. Dit moet eigenlijk wat vaker georganiseerd worden, was een veel gehoorde reactie op deze dag. En zo bleef het nog lang gezellig bij WNC op de Korte Woerden.

Bedankt !

De activiteitencommissie van WNC en Jeffrey Weidema willen hierbij iedereen bedanken die hun steentje hebben bijgedragen bij het organiseren van deze leuke afscheidswedstrijd. Ook willen wij tegen alle spelers en stafleden van beide teams zeggen, bedankt !!