WAARDENBURG – Zaterdag 1 september 2018 werd een feestelijke dag bij v.v. WNC. De club bestond deze dag precies 68 jaar en de sponsorcontracten met de nieuwe hoofdsponsoren Bloemenkwekerij “RETINE” en Bloemenkwekerij “Kees de Jongh” werden voor 3-jaar ondertekend.¬†

Foto v.l.n.r. Rene de Jongh, voorzitter v.v. WNC, Lamy van der Vliet, Jan Willem de Jongh en Kees de Jongh. (foto’s van Joost van Mourik sr.)

Met ingang van dit nieuwe seizoen zullen de komende drie seizoenen Bloemenkwekerij “RETINE” & Bloemenkwekerij “KEES DE JONGH” op de voorkant van de shirts van het vlaggenschip WNC 1 prijken. Toen bekend werd dat WNC op zoek moest gaan naar een nieuwe hoofdsponsor grepen de broers de Jongh hun kans. Het is altijd al een wens voor de Waardenburgers geweest om hoofdsponsor bij WNC te mogen zijn. Deze wens is nu dus in vervulling gegaan voor de clubmannen. Hoofdsponsors hartelijk dank voor het vertrouwen in v.v. WNC.

 

Het bestuur van v.v. WNC is er trots op dat op deze dag ook de sponsorcontracten met de nieuwe subsponsoren voor 3-jaar werden ondertekend.

Met ingang van dit seizoen zullen de komende drie seizoenen “Alpha deuren Zuid-West” en “A.C.W. b.v.” op de achterkant van de shirts bij alle teams van WNC te zien zijn. Ook deze clubmannen, de heren E. Waleveld en C. Monhemuis hebben hun WNC hart op de goede plaats zitten. Subsponsors hartelijk dank voor het vertrouwen in v.v. WNC.