Arie van Vuren neemt afscheid als KNVB ambassadeur

11 okt 2018,

REGIO LEERDAM – Deze week nam Arie van Vuren uit Everdingen afscheid als KNVB ambassadeur. Voor voetbalverenigingen in de regio was hij meer dan twintig jaar lang hun centrale contactpersoon naar de KNVB.

Menig club in de regio mocht van zijn adviezen en activiteiten gebruik maken en ook uit zijn handen de kampioensschaal of medailles in ontvangst nemen. Naast zijn grote verdiensten voor de club Everstein, waarvan hij in de functies van penningmeester, secretaris en voorzitter bijna dertig jaar in het bestuur zat, heeft hij in district Zuid 1 dus lange tijd het algemeen belang van de KNVB gediend.

Sander van Beuzekom sprak hem namens de KNVB toe en overhandigde hem een mooi beeldje met een voetballer. Diverse oude bekenden waren naar Waardenburg gekomen om in het clubhuis van WNC tijdens een KNVB regiovergadering afscheid van Arie van Vuren te nemen. Eind dit jaar hoopt hij 78 jaar te worden en volgens zijn eigen woorden in zijn afscheidsspeech: “Het is gewoon genoeg geweest.”

Namens het bestuur van v.v. WNC hebben Wim Zwamborn en Tonie van Maurik, KNVB ambassadeur Arie van Vuren en zijn vrouw in het zonnetje gezet en bedankt voor al die jaren samenwerking. Arie was vaak aanwezig bij speciale gelegenheden zoals de opening van ons sportpark of bij een jubilea van de club en bezocht ook tussendoor nog wel eens een wedstrijd van WNC 1 en na afloop de bestuurskamer voor zijn favoriete afzakkertje. “Arie bedankt”.