WNC heeft lek nog niet boven

 

WAARDENBURG – WNC verloor tegen Oranje Wit voor de vierde keer op rij: 0-2.

“Maar er is nog geen paniek”, zei Cor Prein. “We worden niet weg gespeeld, maar Oranje Wit was vandaag gewoon wat te goed voor ons. Een prima ploeg.”

WNC mocht overigens niet klagen dat het nog lang in de wedstrijd bleef. “Als het na een halfuur 0-3 staat, hebben we niks te zeggen”, gaf Prein toe. Het bleef op dat moment echter bij 0-1. “En daarna kwamen we wel beter in de wedstrijd.”

Na rust was Aimen Seqqal het dichtst bij een treffer, toen hij op de paal schoot. In de slotfase maakte Oranje Wit alsnog de verdiende 0-2.

BRON: Regio-Voetbal

WNC zakt steeds verder weg

 

WAARDENBURG – In de eerste klasse zaterdag Zuid 1 verloor WNC voor de vierde keer op rij. Van Oranje Wit uit Dordrecht werd met 0-2 verloren. 

“We hebben aan kwaliteit ingeboet en voor jonge spelers gekozen”, vertelde WNC-trainer Cor Prein. “Het kost even tijd om een goed team te formeren.” Dat was in het begin van de wedstrijd goed te zien. De ploeg van Prein kreeg de organisatie achterin tegen de twee spitsen van Oranje Wit veel te laat op orde.

In die tijd had Oranje Wit de wedstrijd al kunnen beslissen. Het bleef bij 0-1 na 34 minuten door Mike Langerak. In het tweede bedrijf kwam WNC opzetten en kreeg via Aimen Seqqal en Willem Paul van der Heijden uitzicht op de gelijkmaker. Die kwam er niet en na tachtig minuten counterde Oranje Wit naar 0-2. WNC is afgezakt naar de twaalfde plaats.

BRON: De Gelderlander

Weer verlies voor WNC

 

WAARDENBURG-WNC scoort moeizaam en leed in de eerste klasse al de vierde nederlaag op rij. In Waardenburg werd nu met 0-2 van een beter spelend Oranje Wit verloren. Zo blijft WNC op de twaalfde plaats onder de streep. Komende zaterdag voetbalt WNC in Almkerk.

Beide goals vielen tien minuten voor het eind van een speelhelft. Voor rust scoorde Mike Langerak zo met een laag schot verdiend 0-1 en na de thee stelde Anthony Fortes Furtado met 0-2 de Dordtse zege veilig. WNC scoorde niet want Aimen Seqqal trof alleen de paal.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen