WNC incasseert gevoelige tik bij Nieuw-Lekkerland

WAARDENBURG – Het loopt nog niet bepaald op rolletjes bij WNC. De ploeg won zijn eerste wedstrijd van het seizoen, maar leed vandaag zijn derde nederlaag op rij. Nieuw Lekkerland was met liefst 4-1 te sterk voor de Waardenburgers.

Trainer Cor Prein vond dat geen recht doen aan de verhouding. “Wij hebben niet eens slecht gespeeld en waren dominant aan de bal. Maar zij konden hun spelletje spelen en deden dat heel goed. Bij ons was het voorin telkens net niet.”

Nieuw Lekkerland kwam voor rust op voorsprong. Na rust ging WNC op zoek naar de gelijkmaker, maar counterde de thuisploeg keurig naar 2-0. Vlak voor tijd kwamen daar nog een derde en vierde treffer bij, voordat Willem Paul van der Heijden de eer redde met de 4-1.

BRON: Regio-Voetbal

 

WNC heeft het even niet

NIEUW-LEKKERLAND – WNC uit Waardenburg won opnieuw niet in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal (Zuid 1). Bij Nieuw Lekkerland werd zaterdag met 4-1 verloren.

“Nieuw Lekkerland had een heel verdedigende speelwijze en daar konden wij geen oplossing voor vinden”, vertelde WNC-trainer Cor Prein. WNC heerste in de eerste helft, maar Joel Sanaky en Aimen Seqqal konden het doel niet vinden. Nieuw Lekkerland scoorde uit een vrije trap na 22 minuten wel: 1-0. Na rust zette WNC nog meer druk en viel via de vleugels aan, maar de gelijkmaker kwam er niet. In de 65ste minuut counterde Nieuw Lekkerland naar 2-0. Persoonlijke fouten van WNC werden door de thuisploeg genadeloos afgestraft in de slotfase van de wedstrijd: 4-0. Willem Paul van der Heijden redde nog de eer voor de Waardenburgers: 4-1.

BRON: De Gelderlander

 

 

WNC geheel van slag

 

WAARDENBURG WNC is in de eerste klas geheel van slag en leed in Nieuw Lekkerland met 4-1, de derde nederlaag op rij. Pas in de slotfase redde Willem-Paul van der Heijden de eer. Komende zaterdag zal WNC zich thuis tegen het Dordtse Oranje Wit dringend moeten herstellen, want WNC staat nu onder de streep.

Halfweg de eerste helft nam Nieuw Lekkerland door Thom Versluis met 1-0 de leiding. Twintig minuten na rust maakte Lennert de Vries er 2-0 van. Door twee goals van Issa Gitenga liep het ongeslagen Nieuw Lekkerland in de slotfase tot 4-0 uit. Pas toen deed Willem-Paul van der Heijden voor WNC met 4-1 nog wat terug.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen