NIEUWEGEIN – Op bezoek bij concurrent Geinoord heeft WNC eindelijk weer eens gewonnen. Na een 0-0 ruststand maakten de Waardenburgers in de tweede helft in rap tempo het verschil: 0-4.

“Het zat er al een tijdje aan te komen en we hebben er lang op moeten wachten. Maar vandaag moesten we ook gewoon winnen. Dat is niet eenvoudig, want dat gold voor hun net zo goed”, zei trainer Cor Prein.

Voordat WNC na rust op voorsprong kwam, had ook Arjen Kaasjager zijn ploeg al een aantal keer goed gered. Willem Paul van der Heijden tekende voor de 0-1. Kort daarna maakte René van Soelen er 0-2 van.

“En toen hebben we goed doorgedrukt, waardoor we het laatste kwartier eindelijk eens rustig konden zitten”, zei Prein. De broers Joel en Nehemia Sanaky maakten voor WNC de twee laatste treffers.

BRON: Regio-Voetbal

WNC opgelucht na winst op Geinoord

 

GEINOORD – WNC won in de eerste klasse zaterdag Zuid 1 eindelijk weer eens na zes nederlagen en een gelijkspel. Geinoord werd met 0-4 verslagen. 

“Een opsteker”, vond WNC-trainer Cor Prein. “We speelden goed en hadden eindelijk het geluk eens mee.” De eerste helft zette de ploeg uit Waardenburg veel druk, alleen echte kansen bleven uit. Geinoord had hetzelfde euvel en werd pas gevaarlijk op slag van rust en direct na rust. Doelman Arjen Kaasjager hield zijn ploeg met knappe reddingen op de been.

In de 54ste minuut brak Willem-Paul van der Heijden de wedstrijd open: 0-1. Binnen twee minuten maakte René van Soelen er 0-2 van. De rest van de wedstrijd controleerde WNC en liep nog uit naar 0-4 door treffers van Joël en Nehemia Sanaky.

BRON: De Gelderlander