Zaterdag 24 november om 14:30 uur vindt de aftrap plaats in Nieuwegein tussen debutant Geinoord en WNC. Voor beide teams is deze zaterdag cruciaal in de onderste regionen van de eerste klasse. Beide teams staan met slechts vier punten duidelijk onder de streep en hebben alleen hekkensluiter GJS nog onder zich. Om de inmiddels benarde positie te verbeteren heeft WNC zaterdag tegen Geinoord een tweede competitiezege dus heel dringend nodig.

Geinoord behaalde hun vier punten uit tegen GRC-14 (1-1) en thuis won het van VVGZ (4-3) in een doelpuntrijk duel. Vorige week verloor het met 3-0 bij middenmoter Oranje Wit, terwijl het zelf kansen had laten liggen om in de 2e helft de stand gelijk te trekken. Het team van de aan het einde van het seizoen vertrekkende hoofdtrainer Charles Loots wil de rest van dit lopende seizoen in ieder geval met volle energie afsluiten, dus WNC kan morgen een strijdlustig Geinoord verwachten.

WNC behaalde vorige week uit bij middenmoter VVGZ na zes verloren wedstrijden eindelijk weer eens een punt. Dit behaalde puntje was dik verdiend en misschien nog wel twee te weinig want WNC was de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Misschien kunnen de mannen van trainer Cor Prein deze stijgende lijn vast houden en morgen weer minimaal een punt méénemen naar Waardenburg. Deze wedstrijd staat zaterdagmiddag om aanvang: 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter Sjaak de Wild. Wij wensen WNC alvast veel succes.

 

PS, kijk voor vertrek naar deze wedstrijd in Nieuwegein naar de website van Geinoord voor de juiste route, dit in verband met de afsluiting van de toegangsweg.