WAARDENBURG – Zaterdag staat de wedstrijd tegen het sterke Sliedrecht op het programma, na zes gespeelde wedstrijden de nieuwe lijstaanvoerder in de eerste klasse C. Dus staat er weer een zware middag te wachten voor WNC dat graag eens wat punten zou willen behalen. Vorig seizoen speelde beide teams de laatste wedstrijd van dat seizoen nog gelijk tegen elkaar in Waardenburg, uitslag was toen 1-1 waardoor WNC de periodetitel pakte.

Sliedrecht staat na vier gewonnen duels en twee gelijke spelen ongeslagen alleen bovenaan met 1 punt meer dan concurrent Sportlust’46. Bij winst vandaag in Waardenburg zou Sliedrecht hun koppositie wel eens kunnen verstevigen en eventueel ook al aanspraak kunnen maken op de eerste periodetitel.

WNC worstelt nog steeds met zichzelf, met vijf achtereenvolgende verliespartijen staat het team van trainer Cor Prein nog onder de streep, op een 12e plaats met 3 punten uit 6 wedstrijden. Zaterdag willen beide teams dus graag voor de drie punten gaan, maar WNC kan ook best tevreden zijn met één punt tegen Sliedrecht. WNC zal het voetballend dan wel beter voor elkaar moeten hebben dan de laatste weken. De vraag is ook hoe WNC zich heeft herstelt na de domper van vorige week in Almkerk. Misschien heeft de doordeweekse overwinning met 3-5 op HSSC’61 in de EM Cup wel wat positiefs opgeleverd voor WNC. Het belooft zaterdag in Waardenburg dus weer een bijzondere wedstrijd te gaan worden.