WAARDENBURG– Zaterdag 01 december 2018 was het dan weer zover, koe-schijten bij WNC. Nadat boer de Jongh met zijn trekker gearriveerd was ,werd vlak erna de koe het B-veld opgelaten om zijn behoefte te gaan doen. De koe had in het begin meer aandacht voor het voetbalveld ,i.p.v. een rustig plekje ergens te gaan zoeken om zijn behoefte te doen. Na enige tijd was het moment aangebroken dachten we, maar helaas was het, koe-plassen. Omdat de koe verder binnen de tijd niet gescheten had ,werden er volgens het reglement (spelregel 5) de coördinaten van de punten uitgemeten.

De winnende nummers zijn:

Hoofdprijs € 400,– lotnr. 292

Meting 1 € 100,– lotnr. 357

Meting 2 € 100,– lotnr. 258

Meting 3 € 100,– lotnr. 203

Meting 4 € 100,– lotnr. 089

*De prijswinnaars zijn bij de organisatie bekend, daar zal contact mee gezocht worden.

  

Hierbij willen wij alle deelnemers bedanken voor het kopen van onze loten.

Het bestuur van WNC wil de organisatie en alle betrokkene die deze actie mogelijk gemaakt hebben bedanken voor hun inzet.

Spelregels Koe-schijten 01 december 2018 v.v. WNC

1. Het koe-schijten vindt plaats op zaterdag 01 december van 16.30 tot 17.45.

2. Het vak staat genoteerd bij de organisatie.

3. Verkochte vakken worden zichtbaar gemaakt in de kantine na afloop.

4. Op de dag zelf wordt het veld afgezet en om 16.30 uur wordt de koe losgelaten. De koe heeft 1 uur en 15 min de tijd om te schijten op één of meerdere vakken.

5. Schijt de koe niet binnen 75 min dan is het winnende vak de winnende vakken de plek waar de koe dan op dat moment staat met zijn Rechter voorpoot. (€ 400,–)

6. Er is een meetmoment na 15, 30, 45, 60 min. (Rv /La /Ra/Lv poot). (€ 100,–)

7. Als de koe binnen 75 min schijt op een vak die niet is verkocht is, dan zal de hoofdprijs worden gedoneerd aan de club WNC.

8. Indien een toeschouwer de wil van de koe zal proberen te beïnvloeden, op welke wijze dan ook, zal hij/zij direct van het evenement verwijderd worden.
Zijn/haar vak zal zijn geldigheid verliezen. Als de koe op het /de betreffende vak zal schijten dan treedt regel 6 in werking.

9. Het is verboden voor de toeschouwers om het veld te betreden en het is verboden de koe te voeren. Gebeurt dit wel dan gaat regel 7 inwerking.

10. De niet verkochte vakken blijven in bezit van de organisatie.

11. De schijtrechter zal zo eerlijk mogelijk handelen (tijdens de wedstrijd). Er is geen mogelijkheid voor discussie. De organisatie heeft altijd het laatste woord.

12. Ieder die één of meerdere vakken heeft gekocht zal zich moeten houden aan deze spelregels. Dit geldt ook voor toeschouwers die niet deelnemen aan de wedstrijd.

13.De spelregels kunnen door de organisatie, te allen tijde, eenzijdig aangepast worden.

14.De start van de koe is vanuit de middenstip.