WNC zet goede reeks door bij GJS

DALEM – WNC zette zijn ongeslagen reeks door met 1-3 winst bij GJS en gaat als koploper van de tweede periode de winterstop in.

“Wij gaan niet meedoen om de bovenste drie plekken, maar laten nu wel zien dan we beter zijn dan de positie op de ranglijst”, concludeerde trainer Cor Prein tevreden. “We nemen wat afstand van de onderste plekken en doen mee in de periode”

Strafschoppen
WNC kwam bij GJS amper in de problemen. Aimen Seqqal maakte na een kwartier de 0-1. Na een klein halfuur kreeg WNC een strafschop toen Joel Sanaky aangetikt werd. Willem Paul van der Heijden scoorde de 0-2.

“Daarna hadden we de wedstrijd sneller dood moeten maken”, vond Prein. “Nu duurde het te lang voor de 0-3 viel en dan blijft het toch spannend.”

Die derde Waardenburgse treffer viel opnieuw uit een strafschop. Dit keer scoorde Enzo Geene van elf meter. “Ik vond de strafschoppen terecht, dat geldt ook voor die van GJS.” Uit die derde penalty van de middag maakte hekkensluiter GJS de 1-3.

BRON: Regio-Voetbal

 

WNC zet goede reeks door tegen GJS

DALEM-In de eerste klasse Zuid 1 zaterdag won WNC uit Waardenburg met 1-3 van hekkensluiter GJS. “Het was een belangrijke overwinning”, was WNC-trainer Cor Prein zich terdege bewust. “We sluiten aan bij de middenmoot en gaan met een lekker gevoel de winterstop in.” 

WNC nam na veertien minuten door Aimen Seqqal een 0-1 voorsprong. Na een halfuur werd Joël Sanaky in de zestien gevloerd en vonniste Willen-Paul van der Heijden van de strafschopstip: 0-2. Na rust vergaten Nehemia Sanaky, Luuk Uitman de wedstrijd te beslissen. Nu duurde het tot de 73ste minuut eer Enzo Geene uit een strafschop de wedstrijd in zijn beslissende plooi gooide: 0-3. Op slag van tijd werd het 1-3 ook uit een strafschop. Uitman ging in de zestien in de fout. WNC haalde uit de laatste vijf wedstrijden elf punten en doet volop mee in de tweede periode.

BRON: De Gelderlander

 

WNC zet opmars voort met 1-3 zege

WAARDENBURG – WNC zette de opmars in de eerste klasse voort door in Gorinchem met 1-3 van hekkensluiter GJS te winnen. De enige Gorkumse goal viel pas vlak voor tijd.

Aimen Seqqal gaf WNC na een kwartier met 0-1 de leiding. Na bijna een half uur benutte topscorer Willem-Paul van der Heijden een penalty (0-2) nadat Joël Sanaky was gevloerd. Een kwartier voor tijd kreeg WNC weer een strafschop, die ditmaal door Enzo Geene in een treffer werd omgezet: 0-3. Pas vlak voor tijd kon GJS via Quincy Bartens ook uit een penalty met 1-3 de eer redden.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen