WAARDENBURG – WNC heeft de zege bij Geinoord een goed vervolg gegeven. Subtopper Montfoort werd met 2-1 verslagen. De eindstand was halverwege de wedstrijd al bereikt. Willem Paul van der Heijden nam beide treffers bij de thuisploeg voor zijn rekening.

Trainer Cor Prein was tevreden. “We zijn blij dat we de overwinning van vorige week konden doortrekken”, zei Prein. “We hebben een goede pot gespeeld.”

Onsportief
Voor rust had WNC de overhand. Van der Heijden maakte met een mooie stift de openingstreffer, maar de gasten kwamen weer langszij. “Een wat rommelig doelpunt. Wij hadden de bal bij blessures al een paar keer naar hun keeper gespeeld, maar zij gooiden hem bij ons in de hoek en zetten ons onder druk. Een beetje onsportief, vond Prein.

WNC nam echter snel weer de leiding toen Van der Heijden zijn tweede van de middag maakte. Na rust had WNC het af en toe lastig, maar het bleef overeind.

BRON: Regio-Voetbal

Van der Heijden beslissend voor WNC

WAARDENBURG – Willem-Paul van der Heijden was met twee doelpunten beslissend voor WNC in de wedstrijd tegen het hoger geplaatste Montfoort: 2-1. Het was de tweede overwinning op rij voor de Waardenburgse zaterdag eersteklasser.

De eerste helft ging op en neer. Na een kwartier werd in de omschakeling Van der Heijden gevonden, die door de verdediging van Montfoort slalomde en met een fraaie stift WNC op 1-0 zette. Twintig minuten later schoot Roel Schirra de gelijkmaker via de binnenkant van de paal langs doelman Arjen Kaasjager: 1-1. De 2-1 vlak voor rust was een cadeautje van Montfoort. Van der Heijden pakte het meteen uit: 2-1.

In de tweede helft kwam Montfoort opzetten, maar miste de creativiteit om het WNC echt moeilijk te maken. Gaandeweg trok WNC de wedstrijd weer naar zich en vergaten invallers Enzo Geene en Aimen Seqqal de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Nu bleef het tot de laatste seconde spannend.

WNC heeft weer aansluiting bij de onderkant van de middenmoot.

BRON: De Gelderlander

Weer winst voor WNC

 

WAARDENBURG – WNC zette het herstel in de eerste klasse zaterdag knap voort door thuis met 2-1 van het hoger gerangschikte Montfoort te winnen. Die stand was al bij de rust bereikt. Topscorer Willem-Paul van der Heijden maakte beide WNC-goals. Komende zaterdag speelt WNC tegen LRC weer in Waardenburg.

Na een kwartier opende Willem-Paul van der Heijden met een mooie boogbal de score: 1-0. Tien minuten voor rust maakte Montfoort met 1-1 gelijk maar Willem-Paul van der Heijden zette WNC met zijn tweede doelpunt van de middag en al zijn zevende competitiegoal toch op een 2-1 voorsprong bij de pauze. Die kostbare 2-1 marge hield WNC in de tweede helft keurig vast. Met nu tien punten staat WNC nog net onder de streep maar diverse teams vlak daarboven zijn nu binnen bereik.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen