v.v. WNC huldigt jubilarissen

Bij de goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van voetbalvereniging WNC zijn op zaterdag 05 januari enkele trouwe leden gehuldigd die 25, 40, 50 en zelfs 60 jaar lid waren van de vereniging. Het bestuur van WNC reikte na een korte toespraak van voorzitter Lamy van der Vliet, aan deze jubilarissen hun verdiende WNC speld met een bosje bloemen uit. Aan de heren Henk v/d Wal en Koos de Fokkert (60 jr. lid) werd een mooie jubileum standaard als herinnering bij dit hoogtepunt uitgereikt. De heer William Zwamborn werd gehuldigd met zijn 40 jarige jubileum. Niet aanwezig waren Thom Ruisbroek (50 jr. lid) en Jan Boon (25 jr. lid).

 

Felicitaties !

Er werden deze avond door het bestuur van WNC ook nog twee papa’s gefeliciteerd met de geboorte van hun dochter, Zoë Kaasjager, geboren op 13 november 2018 dochter van Julian en Esther en Fenne Visscher, geboren op 13 december 2018 dochter van Otto-Jan en Inge.

 

Jeffrey bedankt !

Ook werd op deze avond nog even aandacht besteed om onze knuffelbeer Jeffrey Weidema zijn afgelopen zomer kapot gevallen fotolijst, die hij als cadeau ontvangen had, nu gerepareerd terug te bezorgen bij hem.