WAARDENBURG – Zaterdag 19 januari staat de laatste tegenstander van de 1e helft van de competitie en gelijk ook de 1e wedstrijd van 2019 op het programma, WNC ontvangt dan het sterk spelende Sportlust ‘46. Na twaalf gespeelde wedstrijden is Sportlust ‘46 met 28 punten de huidige nummer twee in de stand van de 1e klasse C. Deze tegenstander wordt door velen gezien als de kampioenskandidaat nummer één, ondanks dat Sliedrecht nog één punt meer heeft en daardoor de lijst aanvoert.

WNC is ook goed bezig en heeft aan het einde van 2018 een goede reeks neergezet door de laatste vijf wedstrijden ongeslagen te blijven. Deze ommekeer begon eigenlijk al op 3 november in de thuiswedstrijd tegen koploper Sliedrecht, toen bleven de mannen van trainer Cor Prein nog net met lege handen achter door een tegentreffer in de laatste minuten. Door deze goede reeks staat WNC momenteel op een tiende plaats in de stand met 14 punten uit twaalf wedstrijden. Hierdoor staat WNC nu weer boven de streep, dat aan het einde van het seizoen recht geeft op lijfsbehoud in de 1e klasse.

Dus gaat het a.s. zaterdag wel ergens om, Sportlust ‘46 moet winnen om aansluiting te houden bij Sliedrecht, WNC kan bij een thuisoverwinning zomaar weer enkele plaatsen stijgen in de ranglijst en blijft dan bovenaan in de ranglijst van de 2e periode. Het belooft zaterdagmiddag in Waardenburg dus weer een spannende wedstrijd te gaan worden.

Deze wedstrijd WNC – Sportlust’46 aanvang: 14:30 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Ron Collé, geassisteerd door beide club assistent-scheidsrechters. Wij zien u zaterdag graag bij WNC op sportpark “De Korte Woerden” en hopen op een leuke en sportieve wedstrijd.

Wedstrijdbal sponsor is: