WAARDENBURG- Zaterdag staat voor WNC na een week geen competitie wedstrijd gespeeld te hebben, de 2e ontmoeting van dit seizoen voor WNC tegen Heerjansdam op het programma. Deze wedstrijd stond eerder al op 22 september 2018 bij de start van dit seizoen in Waardenburg op het programma, toen werd het een verrassende 3-2 overwinning voor WNC. Na 14 gespeelde wedstrijden staat Heerjansdam op een verdienstelijke 5e plaats, WNC staat na 13 gespeelde wedstrijden een stuk lager, op de 11e plaats met tien punten minder dan de Dammers.

Heerjansdam is een sterke tegenstander met toch wisselende resultaten, zo won het in 2018 nog van koploper Sportlust’46 en speelde het gelijk tegen Sliedrecht. De start in 2019 na de winterstop was voor Heerjansdam niet al te sterk met een 1-0 verlies uit bij SVL en het gelijke spel vorige week bij het lastige Nieuw Lekkerland. Dus reden genoeg voor de Dammers om zaterdag tegen WNC wat recht te zetten.

De start van WNC na de winterstop was ook niet florissant, het verloor zijn eerste wedstrijd van 2019 thuis tegen kampioenskandidaat Sportlust’46 met 0 – 5. Door deze nederlaag zakte het team van trainer Cor Prein weer een plaatsje in de ranglijst. WNC moet a.s. zaterdag zeker een punt behalen in Heerjansdam, anders komt het verder achterop bij de concurrenten en zakt het misschien weer naar een degradatieplaats. We hopen dat WNC het goede gevoel van de laatste twee oefenwedstrijden tegen Achilles Veen en Kozakken Boys kan vasthouden en zaterdag misschien weer net als in de thuiswedstrijd voor een verrassing kan zorgen.

Deze wedstrijd staat zaterdag onder leiding van scheidsrechter Pieter van Veelen, geassisteerd door beide club assistent-scheidsrechters. Wij hopen dat u komt kijken als het doorgang vindt en wensen u een leuke en sportieve wedstrijd toe.

Er is nog plaats in de bus van WNC, vertrek 12:15 uur vanaf de parkeerplaats WNC.