WAARDENBURG – Zaterdag 16 februari aanvang 14:30 uur staat voor WNC de 2e ontmoeting van dit seizoen tegen het boven verwachting goed presterende SVL op het programma. De heenwedstrijd in Langbroek werd een 1-0 zege voor de thuisclub. Na vijftien competitierondes staat SVL nu op een gedeelde derde plaats, samen met nog drie andere verenigingen. WNC bevindt zich net onder de streep op een twaalfde plaats en is er alles aan gelegen zaterdag een goed resultaat te behalen.

SVL is dit seizoen weer een sterke tegenstander en is in 2019 samen met koploper Sportlust’46 nog ongeslagen. De ploeg in vorm dus, het won afgelopen week thuis tegen Geinoord met 4-2 en daarvoor thuis tegen Heerjansdam en uit bij Montfoort met een nipte 1-0 zege.

WNC is in 2019 nog maar twee keer aangetreden voor een competitiewedstrijd vanwege de weersomstandigheden. Het verloor thuis kansloos tegen kampioenkandidaat Sportlust’46 met 0 – 5 en het behaalde vorige week met een 1-1 gelijk spel een punt in Heerjansdam. Door dit gelijke spel en de winnende concurrenten, zakte het team van trainer Cor Prein weer een plaatsje op de ranglijst naar de 12e plaats. WNC mag dus zaterdag zeker niet verliezen van SVL, anders komt men nog steviger onder de degradatiestreep te staan. We hopen dat WNC hun vorm weer terug kan vinden, en zo met een overwinning de drie punten in Waardenburg kan houden.

Deze wedstrijd staat zaterdagmiddag onder leiding van scheidsrechter Gerrit de Pater, geassisteerd door beide club assistent-scheidsrechters. Wij wensen u een leuke en sportieve wedstrijd toe.